Γιατί το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για σεξ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Τα φύλλα πέφτουν, όμως άλλα πράγματα… σηκώνονται!

Ίσως το τέλος του καλοκαιριού να μην μοιάζει και τόσο ερωτικό με την πρώτη ματιά – στο κάτω-κάτω, όσο να πεις το άγχος αυξάνεται καθώς η θερμοκρασία πέφτει.

Όμως οι φθινοπωρινές νύχτες μας (ή και τα πρωινά και τα μεσημέρια μας, διάθεση και χρόνος να υπάρχει) μπορούν να γίνουν εξαιρετικά καυτές.

Γιατί είτε το πιστεύετε είτε όχι, το φθινόπωρο είναι τρομερά ερωτικό.

Και, κυρίως, το φθινοπωρινό σεξ, είναι ξεκάθαρα το καλύτερο σεξ όλων των εποχών.

Ας δούμε γιατί:

- Επιτέλους η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει λίγο. Και έχει δρόμο μπροστά της ακόμη μεν, δεν κάνει πια σαραντάρια δε. Θυμάσαι να έχεις απολαύσει πολλές φορές το σεξ με καύσωνα;

- Καλσόν, κάλτσες και λοιπά αξεσουάρ επιστρέφουν. Ωραία η γύμνια, εξαιρετικά και τα μικροσκοπικά ρούχα του καλοκαιριού, όμως πώς να το κάνουμε; Τα καλσόν και οι μακριές κάλτσες έχουν άλλη χάρη. Και για εκείνον που τα κοιτάζει και για εκείνη που τα φοράει και αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

- Τι καλύτερο να κάνεις μια βροχερή μέρα; Αφού αποδεχτείτε ότι βαριέστε να βγείτε, θα βάλετε μια ταινιούλα. Και δεν θα τη δείτε ποτέ.

- Είναι θέμα ορμονών. Όχι, αλήθεια. Έρευνες έχουν δείξει ότι κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, τα επίπεδα οιστρογόνων και τεστοστερόνης είναι υψηλότερα σε σχέση με κάθε άλλη εποχή του χρόνου. Το λέει η επιστήμη, σαν να λέμε!

- Το λέει και η στατιστική. Ήξερες ότι τα περισσότερα μωρά συλλαμβάνονται το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο; Τώρα το έμαθες. Αν δεν θέλεις να τα αποκτήσεις, πάντως, μπορείς να συνδυάσεις το καυτό φθινοπωρινό σεξ με εξίσου καυτή φθινοπωρινή αντισύλληψη.

- Τα πάντα μπορούν να γίνουν σεξουαλικά αξεσουάρ. Άκουσέ μας προσεκτικά. Εκτός από το να δημιουργούν μυστήριο, τα περισσότερα ρούχα που αρχίζουμε να φοράμε σιγά-σιγά, μπορούν να πάρουν και… πρακτικές χρήσεις. Για παράδειγμα, ένα κασκόλ μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για να δέσετε ο ένας τον άλλο.

ACTIVEBODY B1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ