Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους κοντούς και με κοιλίτσα

  • Κατηγορία Woman
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Στην κοινή αντίληψη έχει περάσει γενικά ότι οι γυναίκες προτιμούν τους ψηλούς άντρες, ιδανικά με γυμνασμένο κορμί.

Μια νέα έρευνα τώρα έρχεται να υποστηρίξει το ακριβώς αντίθετο και δεν μπορούμε παρά να τη δούμε με κάποια επιφύλαξη.

Σύμφωνα λοιπόν με μια μελέτη του Match.com, ενός εκ των δημοφιλέστερων dating sites των ΗΠΑ, οι γυναίκες προτιμούν τους κοντούς άντρες, τους γιατρούς και όσους μιλούν Γαλλικά.

Και κάπου εδώ δεν μπορείς παρά να αναρωτηθείς: «μα τι θέλουν επιτέλους», αφού αντίστοιχη μελέτη του 2016 για το ίδιο site έδειξε ότι οι γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία στο ύψος.

Άλλαξαν τα γούστα τους; Όπως σχολιάζει η 'dating expert' του Match, Vicky Pavitt, «η έρευνα δείχνει ότι αλλάζουν οι προτιμήσεις και το τι βρίσκουν ελκυστικό οι άνθρωποι, αλλά φυσικά οι προτιμήσεις δεν σημαίνουν απαραίτητα ταίριασμα». Υπάρχει βέβαια και μια άλλη εκδοχή, να γέμισε ας πούμε με προφίλ κοντών αντρών το συγκεκριμένο dating site. Οπότε έτσι έχει μια λογική, καθώς η έρευνα έγινε στα προφίλ εκατομμυρίων μελών του Match.

Όσο για το τι γουστάρουν περισσότερο οι άντρες, κατά την έρευνα πάντα, καμιά έκπληξη. Ξανθιές με μπλε μάτια και στυλ Barbie. Επίσης τους αρέσουν όσες έχουν τη δική τους δουλειά και τις προτιμούν περισσότερο από τις γιατρούς και τις δασκάλες.

Υπάρχουν όμως και κάποια κοινά σημεία στα γούστα. Έτσι όσοι/ όσες αγαπούν τα σκυλιά, κάνουν γυμναστική μια-δυο φορές την εβδομάδα και ακούν ποπ-ροκ μουσική θεωρούνται πιο σέξι. Και ένα ωραίο χαμόγελο όμως αποδεικνύεται πολύ ελκυστικό και για τα δύο φύλα.

Τέλος πάντων, κοντός ή ψηλός, με κοιλιακούς φέτες ή κοιλίτσα μην δίνεις και πολλή σημασία σε αυτά.

ACTIVEBODY B1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ