Αυτές είναι οι πέντε χειρότερες στάσεις στο σεξ σύμφωνα με τις γυναίκες

  • Κατηγορία Woman
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Θέλεις να λογίζεσαι αληθινά μεγάλος εραστής; Μάλλον έφτασε η ώρα να ξεχάσεις κάποια πράγματα που θεωρούσες μέχρι σήμερα δεδομένα.

Έχεις σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο η μέχρι σήμερα ερωτική σου ζωή να είναι βασισμένη στα ψέματα; Ότι κάποια δημοφιλή «πιστεύω» για το σεξ είναι εντελώς λάθος; Ότι, τελικά, δεν είσαι τόσο μεγάλος εραστής όσο νομίζεις;

Χωρίς να θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε, όλα αυτά που μόλις διάβασες είναι πολύ πιθανά. Βλέπεις, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε πρόσφατα η βρετανική έκδοση του περιοδικού Women's Health και στην οποία συμμετείχαν 1200 γυναίκες, φαίνεται ότι οι κατά τεκμήριο πέντε δημοφιλέστερες στάσεις στο σεξ (ξέρεις, εκείνες πάνω στις οποίες βασίζεται σχεδόν ολόκληρο το «ρεπερτόριό» σου στο κρεβάτι), στην πραγματικότητα δεν προσφέρουν παρά ελάχιστη σεξουαλική απόλαυση στις εκπροσώπους του γυναικείου φύλου.
Αναρωτιέσαι σε ποιες ακριβώς στάσεις αναφερόμαστε και, κυρίως, ποιες είναι οι εναλλακτικές που θα σε ανεβάσουν ως εραστή στα μάτια της;

Doggy style ή «στα τέσσερα»
Όπως προκύπτει από την μελέτη, πρόκειται για τη λιγότερο δημοφιλή από όλες τις «δημοφιλείς» στάσεις στο σεξ. Ο λόγος; Όπως εξηγεί η γυναικολόγος Sara Gottfried, «κατά τη στάση αυτή δεν αποκλείεται να “βρίσκεις” στον τραχήλο της μήτρας της, γεγονός που καθιστά τη διείσδυση για εκείνη περισσότερο επίπονη παρά ερεθιστική. Εκτός αυτού, βγαίνοντας και ξαναμπαίνοντας μέσα της με μεγάλη ταχύτητα και ορμή, ουσιαστικά “στεγνώνεις” χωρίς να το καταλαβαίνεις την ευαίσθητη περιοχή της».

Η λύση: Αντί να μπαίνεις μέσα της γρήγορα και βαθιά, φρόντισε οι διεισδύσεις σου να είναι αργές και ρηχές. Επίσης, θα βοηθούσε αν έριχνες μια ματία εδώ.

Ιππαστί
Εκτός από εξαιρετικά επικίνδυνη για το πέος σου, η εν λόγω στάση φαίνεται ότι, τελικά, δεν είναι και τόσο απολαυστική και για τις εκπροσώπους του ασθενούς φύλου αφού, σύμφωνα με την Dr. Gottfied «πολλές γυναίκες αισθάνονται ανασφάλεια για το πώς μπορεί να φαίνεται η κοιλιά τους και το στήθος τους στον παρτενέρ τους, ο οποίος τη στιγμή εκείνη βρίσκεται από κάτω τους».

Η λύση: Φέρε την στο πλάι και ανασήκωσε ελαφρά το πόδι της, εκείνο που δεν ακουμπά στο στρώμα.

Ιππαστί της αμαζόνας
Αν και έχει επικρατήσει να θεωρείται μια από τις πιο απολαυστικές στάσεις για τις γυναίκες, φαίνεται πως τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Βλέπεις, «λόγω της φυσικής κυρτότητας του πέους, με τη συγκεκριμένη στάση είναι πολύ πιθανό να μην ερεθίζεται επαρκώς η κλειτορίδα της» εξηγεί η γιατρός και συγγραφέας του "The Sex Drive Solution for Women" (μεταφράζεται περίπου σε «Η λύση της σεξουαλικής επιθυμίας για τις γυναίκες»), Dr. Jen Landa.

Η λύση: Ενώ είστε όρθιοι, βάλε την να σκύψει ελαφρά πάνω από κάποιο τραπέζι ενώ το κρατά γερά με τα χέρια της και κατόπιν μπες μέσα της. Λόγω της κλίσεως του σώματός της, η διείσδυση μέσα της θα είναι τόσο βαθιά όσο πρέπει, ενώ τα χέρια σου θα είναι ελεύθερα για να «παίξεις» με το κορμί της.

Ιεραποστολικό
Τα νέα φαίνεται ότι δεν είναι καλά και για την πιο κλασική στάση από καταβολής σεξ. Όπως εξηγεί η Dr. Gottfried «το πρόβλημα με το “ιεραποστολικό” είναι ότι, πολλές φορές, το αντρικό μόριο δεν ερεθίζει επαρκώς τα κατάλληλα σημεία μέσα στον γυναικείο κόλπο. Πρόκειται δε για ένα πρόβλημα που συνήθως αφορά ζευγάρια στα οποία το μέγεθος του πέους είναι κάτω από τον μέσο όρο». Άουτς.

Η λύση: Αντί για την «παραδοδιακή» εκδοχή της στάσης αυτής, δοκιμάστε το λεγόμενο ευθυγραμμισμένο ιεραποστολικό. Μην το σκέφτεσαι. Βλέπεις, σύμφωνα με τα συμπεράσματα μιας άλλης μελέτης που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην Επιθεώρηση της Σεξουαλικής και της Συζυγικής Θεραπείας (“Journal of Sex and Marital Thearapy”), γυναίκες που δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό με το «κλασικό ιεραποστολικό» είναι κατά 56% πιθανότερο να «τελειώσουν» με την «ευθυγραμμισμένη» εκδοχή της στάσης.

69
Το πρόβλημα εδώ είναι ο συγχρονισμός και η συγκέντρωση: «Είναι μάλλον απίθανο να βρεις γυναίκα που να μπορεί να απολαύσει το στοματικό που της κάνεις ενώ την ίδια στιγμή κι εκείνη προσπαθεί κι εκείνη να σε ικανοποιήσει με το στόμα της» εξηγεί η Dr. Landa. «Εκτός αυτού, οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν ιδιαίτερα ερεθιστικό κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ να έχουν οπτική επαφή με τον σύντροφό τους» προσθέτει.

Η λύση: Αντί να «παλεύετε» με τη συγκεκριμένη στάση, κάντε ο ένας στον άλλο στοματικό εναλλάξ. Για να είσαι, ωστόσο, σίγουρος ότι κάνεις καλή «δουλειά», τσέκαρε μη τυχόν κι εμφανίζει κάποια από αυτά εδώ τα σημάδια.

ACTIVEBODY B1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ