Πώς συνδυάζονται γερά μπράτσα και καλό σεξ

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αυτές είναι οι κατάλληλες ερωτικές στάσεις για να γυμνάσεις τα χέρια σου.

Αυτό που θα διαβάσεις παρακάτω μοιάζει αστείο. Αλλά δεν είναι, καθώς υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν ότι η ερωτική πράξη σού δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να φτιάξεις δυνατότερα και πιο ογκώδη μπράτσα.

Το βάρος του σώματός σου όσο και της κοπέλας σου είναι τα κλειδιά στην εκγύμναση των μυών των χεριών σου την ώρα που αναστενάζουν τα ελατήρια του κρεβατιού. Σε πολύ βασικό επίπεδο, θα λέγαμε ότι η ιεραποστολική στάση είναι μια άριστη εναλλακτική των push-ups, γυμνάζοντας ιδανικά τους τρικεφάλους σου, ενώ το σήκωμα του κορμού της παρτενέρ σου με σκοπό να τη γυρίσεις μπρούμυτα είναι μια δυναμική κίνηση για τους δικεφάλους σου.

Στην ουσία, μια προπόνηση της κρεβατοκάμαρας βασίζεται σε ένα συνδυασμό «ασκήσεων» αντίστασης, πιέσεων και κάμψεων.
Δες πώς γίνεται.

Ο σιδερένιος σεφ
> Επίπεδο: Δύσκολο

Σε πολλές περιπτώσεις το σεξ ξεκινά από την κουζίνα, την ώρα που έχει τελειώσει το μαγείρεμα ή, ακόμη καλύτερα, το ελαφρύ δείπνο. Εκείνη τη στιγμή είσαι αρκετά ξεκούραστος, οπότε μπορείς άνετα
να σηκώσεις το σώμα της συντρόφου σου πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Αυτή, διπλώνει τα πόδια της γύρω από τη μέση σου κι εσύ με τη δύναμη των δικεφάλων σου στηρίζεις τον κορμό της ώστε να παραμένει διαρκώς σε κλίση 45ο.

> Σύμφωνα με έρευνα από το Τμήμα Ιατρικής του πανεπιστημίου του Λονδίνου αυτή η στάση δίνει ένα δυναμικό ερέθισμα στους δικέφαλους μυς, με την ίδια ανταπόκριση που θα είχαν αν εκτελούσες κάμψεις με αλτήρες.

Η καρέκλα της αγάπης
> Επίπεδο: Εύκολο

Ο πιο ξεκούραστος τρόπος να φουσκώσεις τους δικεφάλους σου είναι να καθίσεις σε μια σταθερή καρέκλα της κουζίνας και να στερεώσεις καλά τα πόδια σου στο πάτωμα. Η παρτενέρ κάθεται πάνω από τα πόδια σου και με τα δυο σου χέρια την κρατάς από τα πλευρά. Με σταθερές κινήσεις σπρώχνεις το σώμα της μακριά μέχρι τα χέρια σου να τεντώσουν και την επαναφέρεις κοντά στο δικό σου κορμό μέχρι οι δικέφαλοί σου να «κλειδώσουν».

> Σαν την άσκηση κάμψεων δικεφάλων και εκτάσεων τρικεφάλων με ιμάντες παράλληλα με το έδαφος.

Με κέντρο του άξονα ένα μαξιλάρι
> Επίπεδο: Δύσκολο

Πρόκειται για μια παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης, κατά την οποία τοποθετείς ένα μαξιλάρι ακριβώς κάτω από τη μέση της συντρόφου σου ώστε να υπερυψωθεί η λεκάνη της. Αυτό, απ' τη μια αλλάζει τη γωνία της διείσδυσης προσφέροντας διαφορετική αίσθηση στο σεξ και απ’ την άλλη σε υποχρεώνει να διατηρήσεις μεγαλύτερη ισορροπία του κορμού και σκληρότερο επίπεδο στήριξης των χεριών σου, μιας και το άνω μέρος του σώματός σου στηρίζεται κατακλινώς.

> Μελέτες από το τμήμα κινησιολογίας του πανεπιστημίου του Οντάριο δείχνουν ότι αυτή ακριβώς η θέση (που θυμίζει εν πολλοίς στάση σανίδας από κατακλινή θέση) είναι ιδανική για να τονώσει την πίσω πλευρά των μπράτσων σου -τη μακρά κεφαλή του τρικεφάλου. Επίσης, για σένα που θέλεις να πειραματιστείς λίγο παραπάνω δοκίμασε να στηριχθείς σε ένα χέρι ανά πέντε διεισδύσεις εναλλάξ.

Η ανάποδη καβαλάρισσα
> Επίπεδο: Εύκολο

Τοποθετώντας ένα μαξιλάρι κάτω από την πλάτη σου στο ύψος της ωμοπλάτης υποχρεώνεις το θώρακά σου να ανυψωθεί. Με την κοπέλα από πάνω σου και βλέποντας την πίσω πλευρά της, στηρίζεις τα δυο χέρια σου στην πλάτη της. Αφήνοντας σιγά-σιγά τον κορμό της γείρει προς τη μεριά σου δημιουργείς μια κίνηση που θυμίζει πιέσεις με μπάρα σε κατακλινή πάγκο.

> Μια άσκηση εξίσου αποτελεσματική για τους θωρακικούς μυς, τους κοιλιακούς αλλά και τους δικεφάλους σου.

Η γλυκιά άρση θανάτου
> Επίπεδο: Δύσκολο

Εσύ, στέκεσαι όρθιος στην άκρη του κρεβατιού. Αυτή, έτοιμη για doggy style. Με το που θα λυγίσεις ελαφρώς τα γόνατά σου για να διεισδύσεις, πιάνεις το εσωτερικό μέρος της λεκάνης της με τα δυο χέρια από κάθε πλευρά και ανασηκώνεις προς τα πάνω. Την ίδια στιγμή πιέζεις με τα πόδια σου έως και τις μύτες, με σκοπό να φτάσεις τη λεκάνη της όσο ψηλότερα μπορείς.

> Μια υβριδική άρση θανάτου, με ένα touch από ρουμανικές άρσεις θανάτου με το ένα χέρι και πόδι εναλλάξ.

Πηγή: gr.askmen.com

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ