Fitness apps που σε πληρώνουν για να γυμνάζεσαι

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το καλύτερο κίνητρο, για κάποιους ανθρώπους, είναι το χρήμα.

Οπότε δεν μπορούμε να φανταστούμε πιο αποτελεσματικό μέσο για να το ρίξεις στο περπάτημα και τη γυμναστική, αν σου αρέσουν τα 'λεφτά', από τα fitness apps που σε 'πληρώνουν' ανάλογα με το πόσα βήματα κάνεις ή το πόσο ενεργός είσαι, σε επίπεδο φυσικής δραστηριότητας. Καθώς έχουν αρχίσει να γίνονται εξαιρετικά δημοφιλή ανά τον πλανήτη, είπαμε να τους δώσουμε την προσοχή που τους αξίζει.

Sweatcoin
Κατεβάζεις το app, κάνεις εγγραφή και συναινείς με τον γεωεντοπισμό, έτσι ώστε να μπορούν να εντοπιστούν οι κινήσεις σου. Κάθε 1.000 βήματα που κάνεις, κερδίζεις και από 1 Sweatcoin, το ψηφιακό νόμισμα που μπορείς να εξαργυρώσεις στα πολλά συνεργαζόμενα με την πλατφόρμα καταστήματα, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και το Amazon. Κάτι που κάνει τη χρήση του ακόμα πιο γοητευτική είναι το ότι, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τα Sweatcoins σου τα ανταλλάζεις με 'κανονικό χρήμα'. Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Virtuoso
Με το Virtuoso ανταμείβεσαι όχι μόνο όταν περπατάς αλλά και όταν κάνεις κάποιου είδους φυσική δραστηριότητα, ακόμα και όταν διαλογίζεσαι. Η ανταμοιβή σου συνίσταται σε πόντους ανταλλάξιμους με κουπόνια για να κάνεις τις αγορές σου από το Amazon και άλλες εταιρείες. Το συγκεκριμένο app έχει πολλά αβαντάζ, καθώς δεν σου 'τρώει' μπαταρία (δουλεύει χωρίς να χρησιμοποιεί GPS). Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

StepBet
Με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και το StepBet, μόνο που εδώ σου δίνεται η δυνατότητα να θέτεις κάθε εβδομάδα ένα fitness challenge στον εαυτό σου. Όσο πιο περίπλοκο είναι, τόσο πιο πολλά κερδίζεις. Το app είναι συμβατό με περιβάλλοντα FitBit, Garmin, Samsung Health και Google Fit. Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Runtopia
Το συγκεκριμένο app μετατρέπει κάθε βήμα σου σε ψηφιακά νομίσματα που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να αγοράσεις αθλητικό εξοπλισμό. Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

WinWalk
Το τελευταίο app που σου προτείνουμε είναι το WinWalk που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα καθώς δεν προαπαιτεί το να κάνεις εγγραφή. Το κατεβάζεις και αρχίζεις να καταγράφεις τη φυσική σου δραστηριότητα. Η ανταμοιβή σου θα έρθει μέσα από δωροκάρτες εξαργυρώσιμες π.χ. στο Amazon, το Google Play και το Netflix. Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

* Τα προνόμια που αναφέρονται ενδέχεται να μην ισχύουν στην Ελλάδα.

Πηγή: esquire.com.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ