Ζαλίζουν οι κοιλιακοί της Ειρήνης Κολιδά! (φωτό)

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Όταν έχεις ένα τόσο καλογυμνασμένο κορμί όσο η Ειρήνη Κολιδά, έχεις κάθε λόγο να το δείξεις στους followers σου στο Instagram.

Η γυμνάστρια, γνωστή από τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Survivor, ανέβασε μία φωτογραφία με τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς τους και με το χαμόγελό της, μην μπορώντας να κρύψει την καλή διάθεσή της.

Όπως ανέφερε και στην ανάρτησή της, εξάλλου, «σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες όπου ανοίγω το παράθυρο, κοιτάζω τη φύση και έτσι απλά αισθάνομαι ευτυχισμένη και προπάντως τυχερή… Τυχερή που έχω ξυπνήσει εγώ αλλά και οι δικοί μου υγιείς… Τυχερή που μπορώ και βλέπω… Ακούω…Μυρίζω… Αυτό που έχω επιλέξει να με περιβάλλει!!! Αδράξτε τη μέρα σας, βγείτε έξω, περάστε καλαααααά!!! Ζήστε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο!!!! Αγκαλιάστε και αγαπήστε ό,τι απλόχερα η ζωή μας προσφέρει!!!».

Η ανάρτηση της Ειρήνης Κολιδά:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες όπου ανοίγω το παράθυρο κοιτάζω την φύση και έτσι απλά αισθάνομαι ευτυχισμένη και προπάντως τυχερή...τυχερή που έχω ξυπνήσει εγώ αλλά και οι δικοί μου υγιείς...τυχερή που μπορώ και βλέπω...ακούω...μυρίζω..αυτό όπου έχω επιλέξει να με περιβάλει!!! Αδράξτε την μέρα σας βγείτε έξω περάστε καλαααααά!!! Ζήστε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο!!!! Αγκαλιάστε και αγαπήστε ότι απλόχερα η ζωή μας προσφέρει!!! ???? #livealive #loveyou #loveyourself #happyweekend #happyday #sunshine #winterlover

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Kolida (@irini_kolida_original) στις

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ