Βαφή μαλλιών στο σπίτι: 10 tips και οδηγίες για τέλειο αποτέλεσμα!

  • Κατηγορία Beauty
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Θέλεις να αποκτήσεις την τέλεια απόχρωση και να διατηρήσεις λαμπερά και υγιή τα μαλλιά σου; To σημαντικότερο είναι να βρεις την τέλεια βαφή και έπειτα έρχονται όλα τα άλλα…

Aφού λοιπόν βρείς τη βαφή και την απόχρωση που σου ταιριάζει, σας μαθαίνουμε 10 πολύτιμα tips για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα στο σπίτι:

Tip #1: Το τεστ προειδοποίησης αλλεργίας

Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να σιγουρευτείς πως όλα θα πάνε καλά! Τι πρέπει να κάνεις; Με μια μπατονέτα, αναμειγνύεις μικρή ποσότητα από οξυζενέ και βαφή και το τοποθετείς πίσω από το αυτί για 48 ώρες. Αν όλα πάνε καλά, συνεχίζεις κανονικά!

Tip #2: Εφάρμοσε τη βαφή σε άλουστα και στεγνά μαλλιά

Έτσι, εξασφαλίζεται ότι τα μαλλιά είναι απαλλαγμένα από κάθε ουσία που θα μπορούσε να εμποδίσει την εισχώρηση των χρωστικών της βαφής στο εσωτερικό της τρίχας ή να προκαλέσει τσούξιμο κατά την εφαρμογή.

kk

Tip #3: Ξεκίνησε τη διαδικασία της βαφής, αρχίζοντας πάντα από το περίγραμμα του προσώπου

Tip #4: Όταν περνάς βαφή μαλλιών στο σπίτι για πρώτη φορά, η εφαρμογή θα πρέπει να γίνεται σε όλο το μήκος για τον ίδιο χρόνο

Tip #5: Στην περίπτωση που επαναλαμβάνεις τη βαφή, θα πρέπει να την εφαρμόζεις πρώτα στις ρίζες και μετά τον ενδεδειγμένο χρόνο να περνάς τη βαφή και στα υπόλοιπα μαλλιά

dyed3

Tip #6: Για καλύτερη κάλυψη

Δημιούργησε λεπτές, κάθετες χωρίστρες με τη μύτη του απλικατέρ και φρόντισε να εφαρμόσεις κατά το μήκος τους αρκετό προϊόν. Έτσι επιτυγχάνουμε καλύτερη κάλυψη και πιο φωτεινό χρωματικό αποτέλεσμα.

Tip #7: Για να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση

Συμβουλέψου το χρωματολόγιο και τον οδηγό που βρίσκεται στο πίσω μέρος της βαφής ή ακόμα και κάποιον ειδικό που θα την κατευθύνει στην ιδανική απόχρωση, ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

how-to-remove-hair-dye-from-skin2

Tip #8: Για τέλειο, λαμπερό αποτέλεσμα, επανέλαβε τη διαδικασία της βαφής κάθε 3-4 εβδομάδες

Ο χρόνος που απαιτείται ανάμεσα στις εφαρμογές εξαρτάται από τις διαφορετικές ανάγκες της κάθε γυναίκας, αλλά γενικά τα μαλλιά μακραίνουν περίπου 1 εκ. το μήνα

.731-masque olive citron

Tip #9: Πως θα καλύψεις τα λευκά στο σπίτι;

Μπορείς να τα καλύψεις με βαφή στο σπίτι, αρκεί να επιλέξεις το σωστό προϊόν! Η Keratin Color, προσφέρει 100 % κάλυψη σε όλες τις αποχρώσεις της! Αυτό σημαίνει πως είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις όλων των γυναικών, ακόμα και αυτών που έχουν αυξημένες ανάγκες όσον αφορά την κάλυψη.

hair-dye

Τip #10: Μην κάνεις βαφή μία εβδομάδα πριν από την έμμηνο ρύση

Έχει παρατηρηθεί ότι, λόγω των ορμονών που παράγονται αυτές τις ημέρες του μήνα, το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο ικανοποιητικό με αυτό που θα είχες σε οποιαδήποτε άλλη φάση του κύκλου σου.

Καλή επιτυχία! 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ