Ο bodybuilder που κοιμάται μόνο τρεις ώρες και παραμένει «κτήνος»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο Robert Timms είναι σε θέση να προπονείται σαν τρελός, ακόμα κι αν κοιμάται μόνο τρεις ώρες την ημέρα!

Ο Ρόμπερτ Τιμς είναι ένας γιγαντιαίος bodybuilder, ο οποίος εκτός από το να προπονείται έχει και δύο δουλειές. Κοιμάται ελάχιστα.

Ο Τιμς κάνει δύο δουλειές (μια full και μια part time) και είναι επίσης επαγγελματίας bodybuilder. Το τελευταίο επίτευγμα του άντρα στο bodybuilding είναι η νίκη στον αγώνα Texas Pro.

Κάνει δύο δουλειές

Επειδή έχει πολλά να κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν του μένει αρκετός χρόνος για ύπνο. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι κοιμάται μόνο τρεις ώρες την ημέρα τις καθημερινές. Πάντως, είναι πραγματικά εκπληκτικό πώς έχει γίνει θηρίο, καθώς οι μύες και το σώμα του χρειάζονται ξεκούραση για να αναπτυχθούν.

«Στις ασκήσεις, χρησιμοποιώ κυρίως την αδρεναλίνη ως καύσιμο» λέει ο Τιμς σύμφωνα με το Generation iron.

«Είναι πραγματική ευλογία να μπορείς να εκπαιδεύεσαι και να ανταγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο με πλήρη, μερική απασχόληση και περιορισμένο ύπνο» αναφέρει και συνεχίζει: «Επιστημονικά, αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι δυνατό».

file

Ο «Mr Classic Physique»

Ο Τιμς κάνει μια νυχτερινή βάρδια που διαρκεί από το βράδυ έως το πρωί και είχε βρεθεί μακριά από τον ανταγωνισμό τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά επέστρεψε δυναμικά στη δράση.

Ο «Mr Classic Physique» όπως είναι το παρατσούκλι του ανέβασε πρόσφατα μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες που δείχνουν τον σωματότυπό του.

8Aix3ZcGryIn10ap6B3GaD4RstZOFi5Xv6jiyXbYk4c

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ