Ασκήσεις για να χάσεις 4 εκατοστά από τη μέση σε 2 εβδομάδες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μην αγχώνεσαι. Δεν χρειάζεται να δώσεις πολλά. Μόνο λίγο από το χρόνο σου και θα δεις τα σημεία όπου συγκεντρώνεται το λίπος να αλλάζουν. Ψωμάκια τέλος. Σφιχτοί γλουτοί και flat κοιλιά θα είναι τα στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν αρκεί να είσαι συνεπής στις ασκήσεις που σου παρουσιάζουμε….
Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα 3 φορές την εβδομάδα για 15 ημέρες, θα δεις τα ρούχα σου να χαλαρώνουν και θα χάσεις μέχρι και 4 εκατοστά από τα ψωμάκια και τη μέση.

O personal trainer Επαμεινώνδας Κώνστας σου δείχνει λοιπόν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με το οποίο θα στοχεύσεις στο λίπος και θα το κάψεις. Ακολούθησε τις ασκήσεις, εκτελώντας τες για ένα λεπτό συνεχόμενα την κάθε μία. Πέρνα από τη μία άσκηση στην άλλη χωρίς διάλειμμα και επανάλαβε 4 φορές, όλο το πρόγραμμα.

Curl And Extend


– Πάρε θέση push ups με τα χέρια τεντωμένα και στηριζόμενη στις μύτες των ποδιών.
– Δώσε ώθησε με τις μύτες και φέρε τα πόδια σου μπροστά λυγίζοντας τα γόνατα. Φρόντισε ο κορμός σου να παραμένει σε ευθεία γραμμή και τα γόνατα να είναι σε διάσταση, ικανή ώστε να μην ακουμπούν στους αγκώνες σου.
– Από τη θέση του «βατράχου» τίναξε και πάλι τα πόδια προς τα πίσω. Αυτά πρέπει να είναι τεντωμένα και να ακουμπάς μόνο στις μύτες.
Επανάλαβε την ίδια κίνηση για ένα λεπτό.

Feel The Ballet


Μπορεί να μην έχεις κάνει μπαλέτο ποτέ, όμως αυτή η πρωτότυπη άσκηση για πόδια, χέρια και κορμό, θυμίζει πολύ τη «Λίμνη των Κύκνων»!
– Πάρε θέση σε όρθια στάση με τα χέρια «κολλημένα» στο πλάι.
– Ανασήκωσε τα χέρια, φροντίζοντας να είναι παράλληλα μεταξύ τους. Εν τω μεταξύ, ανασήκωσε το πόδι προς τα πίσω λυγίζοντας το γόνατο ελαφρά με το πέλμα να κοιτάζει προς τα μέσα.
– Κάνε βαθύ κάθισμα και λύγισε το γόνατο στην ευθεία πίσω από το μπροστά πόδι.
Επανάλαβε την ίδια άσκηση με το αριστερό πόδι. Συνέχισε τις ίδιες ασκήσεις για ένα ολόκληρο λεπτό.

To Άλμα της Αράχνης


– Πάρε θέση μπρούμυτα, σαν να ετοιμάζεσαι να κάνεις push ups. Τα πόδια είναι παράλληλα το ένα με το άλλο και τα χέρια τεντωμένα.
– Φέρε το δεξί πόδι μπροστά και φρόντισε το πέλμα του ποδιού να πατήσει δίπλα στην δεξιά σου παλάμη.
– Δοκίμασε την ώρα που επιστρέφεις το δεξί πόδι τεντωμένο προς τα πίσω, να φέρεις το αριστερό στην ίδια θέση μπροστά.
Επανάλαβε την κίνηση σαν να προσπαθείς να περπατήσεις, φέρνοντας πότε το δεξί και πότε το αριστερό πόδι μπροστά. Κάνε την κίνηση αυτή συνεχόμενα για ένα λεπτό.

Push Your Body


– Ξάπλωσε ανάσκελα με το δεξί γόνατο ελαφρώς λυγισμένο και το δεξί χέρι τεντωμένο προς τα πάνω, στην ευθεία του ώμου. Το αριστερό χέρι είναι χαλαρό, και ελαφρώς λυγισμένο στο πλάι.
– Ανασήκωσε το πάνω μέρος του σώματος, σαν να προσπαθείς να ακολουθήσεις το προτεταμένο σου χέρι. Στήριξε το σώμα σου με το αριστερό χέρι, ελαφρώς πίσω από τη νοητή γραμμή της μέσης.
– Δώσε δύναμη με το δεξί πόδι και το αριστερό χέρι, εκτελώντας μια ιδιότυπη γέφυρα. Το δεξι χέρι παραμένει προτεταμένο μπροστά και το αριστερό πόδι τεντωμένο.
Κάνε την ίδια κίνηση χωρίς διακοπή και με το αριστερό πόδι. Συνέχισε για ένα λεπτό.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ