Τι δεν θέλουν οι γυναίκες στα προκαταρκτικά

  • Κατηγορία Woman
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το πόσο σημαντικά είναι τα... προκαταρκτικά στο σεξ, προκειμένου να φέρεις τη σύντροφό σου σε ερωτική διάθεση, προφανώς το γνωρίζεις αλλά ίσως αγνοείς πως πιθανά κάνεις κάποια λάθη που την... εκνευρίζουν.

Ας περάσουμε σε κάποιες αντικειμενικά λάθος κινήσεις που κάνεις κυρίως από βιασύνη και βαρεμάρα στη φάση «πασπάτεμα», οι οποίες βγαίνουν προς τα έξω, εκείνες τις βλέπουν και σου τις επισημαίνουν μπας και γίνεις καλύτερος.

> Αυτό που φέρεσαι σα να της κάνεις χάρη και νομίζεις ότι δεν έχει και κανένα αντίκτυπο; Δε σου περνάει από το μυαλό ότι θα σου γυρίσει μπούμερανγκ; Γιατί εις βάρος σου ξεκάθαρα είναι όταν αφήνεις μια γυναίκα ανικανοποίητη ή την αγχώνεις στη φάση που ΠΡΕΠΕΙ να τη χαλαρώσεις; Το σεξ είναι μια συναλλαγή- δίνεις ευχαρίστηση, παίρνεις ευχαρίστηση. Άσε που είναι εντελώς κουτό κι ανώριμο να μην απολαμβάνεις το ερωτικό παιχνίδι και να βρίσκεις νόημα μόνο όταν «μπαινοβγαίνεις». Αυτό πάντως δεν περιλαμβάνεται στον ορισμό του καλού εραστή.

> Μην επαναλαμβάνεις τα προκαταρκτικά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κάθε φορά. Όσο καλός κι αν είσαι στο να της φιλάς το λαιμουδάκο ή να τη χαϊδεύεις στην κλειτορίδα, λυπάμαι, αλλά θέλει και μια έκπληξη, κάτι που δεν θα περιμένει. Βάλε λίγη ποικιλία, αλλιώς πάλι, ξέρεις, αγγαρεία.

> Σίγουρα, υπάρχουν περιπτώσεις σεξ που τα προκαταρκτικά παραλείπονται, τα έχουμε πει ήδη αυτά. Αλλά ο κανόνας τα θέλει εκεί. Μια σχετική έρευνα κατέληξε στο ότι οι γυναίκες επιθυμούν κατά μέσο όρο ένα ερωτικό παιχνίδι διάρκειας 20 λεπτών, το οποίο να περιλαμβάνει εκατέρωθεν ευχαρίστηση.

> Το οποίο σημαίνει πως δεν ξεκινάνε και δεν τελειώνουν όλα απαρέγκλιτα μ' εκείνη στα γόνατα. Αν ρωτήσεις 100 γυναίκες τυχαία αυτό θα σου απαντήσουν οι περισσότερες: «τα προκαταρκτικά δε στοχεύουν μόνο στο να σιγουρέψουμε τη στύση σου και να πάμε παρακάτω, αλλά στη διέγερση και των δύο».

> Τι άλλο περιλαμβάνει ένα σωστό ερωτικό pregame εκτός από oral, φιλιά και χάδια; Λογάκια. Βρόμικα. Η έντασή τους είναι ξεκάθαρα προσωπική σας υπόθεση. Το ζήτημα είναι να υπάρχουν και να κάνουν δουλίτσα. Κοινώς, μην είσαι μουγγοθόδωρος ή μην περιμένεις να κελαηδήσεις μόνο όταν μπείτε στο κυρίως θέμα. Κι άσε τους αναστεναγμούς σου να ακουστούν, μην τους κρατάς.

> Μην παραμελείς το στήθος της. Ως ερωτογενής ζώνη για πολλές γυναίκες εκεί έξω, το άγγιγμα των θηλών προκαλεί τον ίδιο σεξουαλικό ερεθισμό με το άγγιγμα των γεννητικών τους οργάνων, παρά την απόσταση που τα χωρίζει. Το μυστικό, σύμφωνα με τους επιστήμονες, κρύβεται στον εγκέφαλο. Το άγγιγμα των θηλών ενεργοποιεί τις ίδιες περιοχές του εγκεφάλου με αυτές που «ξυπνούν» όταν ερεθίζονται η κλειτορίδα, ο κόλπος ή ο τράχηλος της μήτρας.

> Όσο παθιασμένα κι αν τη θες, στα προκαταρκτικά καλό θα ήταν να μην είσαι άγαρμπος. Άσ' τα αυτά για αργότερα. Η αρχή, η μέση και το τέλος της ερωτικής επαφής για μια γυναίκα έχει την ιδανική εναλλαγή «μαλακά, σκληρά, μαλακά». Γι' αυτό λοιπόν, φρόντισε η αρχή να γίνει με τρυφερότητα-εκτός αν σου ζητηθεί κάτι άλλο.

> Τι άλλο δεν θέλουν οι γυναίκες; Να γδύνονται μόνες τους (εξαιρείται η περίπτωση που θέλει να το παίξει στρίπερ). Βγάλτε πρώτα τα δικά σου, μείνε με το εσώρουχο, αφαίρεσε τα δικά της, το τέλος όπως σας βγει. Μ' αυτή τη σειρά. Επίσης, αν παρατηρήσεις πως τα εσώρουχά της είναι απ' αυτά που μόνο τυχαία δε φοράει μια τέτοια μέρα, μη βιαστείς να της τα απομακρύνεις. Ας βγάλουν τα λεφτά τους πρώτα. Και πέτα και καμία φιλοφρόνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ