Oι συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να έχεις πάντα ακμαίες στύσεις

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μία λίστα με μερικές απλές κινήσεις, που συστήνουν ουρολόγοι και ανδρολόγοι.

Δεν είναι θέμα μαγείας, αλλά πειθαρχίας και επιμονής. Για να επιτυγχάνεις πάντοτε επιτυχημένες, παρατεταμένες, σταθερές και υγιείς στύσεις, δεν απαιτείται να καταφύγεις σε ειδικά συμπληρώματα και εκχυλίσματα φυτών ή φάρμακα, παρά μόνο να ακολουθήσεις μια λίστα με μερικές απλές συνήθειες, που συστήνουν όλοι οι ουρολόγοι και ανδρολόγοι.

Ξεκίνα καλά τη μέρα

Καταναλώνοντας ένα ισορροπημένο και υγιεινό πρωινό, μειώνεις τον κίνδυνο να εμφανίσεις παχυσαρκία και διαβήτη, δύο από τους πιο σαφείς παράγοντες κινδύνου για την επαύξηση προβλημάτων στύσης.

Βούρτσιζε τα δόντια τακτικά

Παρόλο που ακούγεται περίεργο, μελέτες αποδεικνύουν ότι όσοι πάσχουν από ουλίτιδα ή περιοδοντίτιδα παρουσιάζουν μεγαλύτερα προβλήματα στύσης, εξαιτίας της μόνιμης φλεγμονής στο στόμα τους, η οποία επηρεάζει έμμεσα την λειτουργία της καρδιάς και της ροής του αίματος στα αγγεία.

Το κάπνισμα απαγορεύεται

Ο καπνός είναι ο χειρότερος εχθρός των στύσεών σου, επειδή αποτελεί παράγοντα κινδύνου για την επιτάχυνση της αρτηριοσκλήρυνσης. Όταν συμβαίνει αυτό, ακόμα κι αν ο εγκέφαλος στείλει σημάδια σεξουαλικής επιθυμίας, το όργανό σου δεν θα μπορεί να παρέχει ικανοποιητική στύση.

Πίνε αλκοόλ με μέτρο

Οι μελέτες δείχνουν ότι η ήπια κατανάλωση αλκοόλ ημερησίως (δυο ποτήρια κρασιού ή μια μπίρα) αυξάνει το προσδόκιμο ζωής, ενώ παράλληλα είναι επωφελής για καλές στύσεις.

Μην εξαντλείσαι στην προπόνηση

Έχει αποδειχθεί ότι η ύπαρξη μιας καλής φυσικής κατάστασης μειώνει τα προβλήματα στύσης. Αλλά, πρόσεξε, είναι επίσης γνωστό ότι η υπερβολική, καθημερινή προπόνηση στα όρια της εξάντλησης αντιστρέφει τον κανόνα, επειδή προκαλεί μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης.

Διατήρησε ένα ιδανικό βάρος

Η παχυσαρκία είναι ένας ακόμη επιβλαβής παράγοντας όχι μόνο για τη σεξουαλική σου λειτουργικότητα, όσο και για τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης.

Μην καταπίνεις χάπια ή ουσίες που δεν σου έχει γράψει ο γιατρός σου

Μην εμπιστεύεσαι "ειδικά" συμπληρώματα, "μαγικά" βότανα, "αυθεντικά" φίλτρα και γενικά οτιδήποτε δεν συνταγογραφεί ο γιατρός σου, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις στύσεις σου, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη δυσλειτουργία του οργανισμού σου.

Να θυμάσαι ότι η καλή στύση ξεκινά από τον εγκέφαλο

Χωρίς επιθυμία δεν υπάρχει τίποτα και, ως εκ τούτου, η σεξουαλική ζωή σου γίνεται μαρτύριο όταν είσαι όλη μέρα μέσα στο άγχος, δεν κοιμάσαι καλά τα βράδια, ή πάσχεις από κατάθλιψη. Ασχολήσου περισσότερο με δραστηριότητες που κατευνάζουν τις εντάσεις και μειώνουν το στρες και απόλαυσε τις στύσεις σου με περίσσεια περηφάνια.

Πηγή: esquire.com.gr

ACTIVEBODY B1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ