Πώς θα απελευθερώσεις την άγρια πλευρά της στο κρεβάτι

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Όλα τα «βρώμικα» πράγματα που θέλει να της κάνεις όταν μένετε μόνοι στο δωμάτιο.

Κάτι νέο που απέδειξε πρόσφατα όμως το φόρουμ συμβουλών AskApril.com, είναι ότι οι γυναίκες θα ήθελαν οι σύντροφοι τους να μάθουν τις μυστικές σεξουαλικές τους προτιμήσεις, χωρίς να χρειαστεί εκείνες να πουν κουβέντα. Δυστυχώς, δεν είναι μικρό το ποσοστό του πληθυσμού που δυσκολεύεται να μιλήσει ανοιχτά για το σεξ και πιο συγκεκριμένα για το τι θέλει ή τι δεν θέλει να συμβεί όταν φτάσει η κρίσιμη ώρα.

Το να μάθεις τι θέλει στο σεξ μπορεί να είναι πράγματι μια μεγάλη πρόκληση, ειδικά σε ό,τι αφορά τα βρώμικα πράγματα που θέλει να δοκιμάσει μαζί σου. Αν όμως είσαι πρόθυμος να ασχοληθείς, να μιλήσεις και να ακολουθήσεις τις επιθυμίες της, η ανταπόδοση είναι εγγυημένη.

Να μερικά από όσα θέλει να της κάνεις, αλλά δύσκολα θα σου τα αποκαλύψει.

Θέλει να της μιλήσεις βρώμικα

Το dirty talking, όπως το λένε στο χωριό μου, κρύβει μεγάλη δύναμη. Γιατί; Γιατί θεωρείται taboo και είναι γεμάτο με επιθυμία, πονηρές λέξεις και φράσεις που μπορούν να ηλεκτρίσουν ακόμα και την πιο αθώα σύντροφο. Μερικές -προσεκτικά επιλεγμένες- λέξεις που μπορείς να ξεστομίσεις είναι ικανές να την τρελάνουν.

Μην αγνοείς το τι λέει στις απαντήσεις της και με ποιον τρόπο τις δίνει. Το ότι η πρώην σου τρελαινόταν με το dirty talking δε σημαίνει ότι θα το εκτιμήσει και η νυν. Θα χρειαστούν μερικές ειλικρινείς συζητήσεις και ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με το τι σας αρέσει και τι όχι.

Θέλει ανεξέλεγκτη επιθυμία

Ένα από τα πιο ερεθιστικά συναισθήματα που μπορεί να βιώσει μια γυναίκα, είναι να αισθάνεται ότι ο άντρας που γουστάρει (στην προκειμένη περίπτωση, εσύ), την θέλει. Σε μια έρευνα που έγινε από την Cynthia A. Graham, οι γυναίκες που συμμετείχαν δήλωσαν πως το να είναι επιθυμητές από τους συντρόφους τους ήταν το κλειδί για τον ερεθισμό τους. Πες της πόσο πολύ την θέλεις όταν δεν το περιμένει, στείλε της ένα μήνυμα μέσα στη μέρα λέγοντας της όσα σκέφτεσαι ότι θέλεις να κάνετε όταν βρεθείτε.

Όταν αυτή η στιγμή έρθει, ψιθύρισέ της στο αυτί όλα όσα βρίσκεις ακαταμάχητα πάνω της, πιάσε τους μηρούς ή/και τη μέση της, δώστης ένα φιλί - το μόνο σίγουρο είναι ότι από 'κει και πέρα όλα θα έρθουν από μόνα τους.

Θέλει να βάλεις ένα χεράκι με το δονητή της

Αν το όλο concept του να δοκιμάζετε μαζί sex toys είναι κάτι καινούργιο για εσάς και δεν είσαι σίγουρος για το πώς μπορεί να αντιδράσει, δοκίμασε πρώτα να το συζητήσεις μαζί της. Το πιο πιθανό είναι ότι θα εκτιμήσει το γεγονός ότι θέλεις να της χαρίσεις απλόχερα περισσότερη απόλαυση.

Σε περίπτωση που εμείς δεν αρκούμε για να σε πείσουμε, η επιστήμη έχει δύο λογάκια να σου πει για το συγκεκριμένο θέμα: Μία έρευνα του 2010 από τον Michael Reece του Indiana University, που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex & Marital Therapy, έδειξε ότι οι άντρες που χρησιμοποιούν δονητές στις ερωτικές τους περιπτύξεις με τις παρτενέρ τους έχουν καλύτερους οργασμούς. Οπότε τώρα ξέρεις τι συζήτηση πρέπει να κάνεις μαζί της απόψε.

Θέλει να τη γδύσεις

Η απλή πράξη του να αφαιρέσεις τα ρούχα της μπορεί να έχει ένα πολύ πιο δυνατό αποτέλεσμα απ' όσο φανταζόσουν. Υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνεις αυτό: α)επιθετικά και β) απαλά και ήρεμα. Αν διαλέξεις την πρώτη επιλογή, βεβαιώσου ότι φοράει κάτι που δε θα την απασχολήσει και πολύ αν θα σκιστεί, όπως τα ρούχα της γυμναστικής ή τα πρόχειρα μπλουζάκια που έχει για το σπίτι.

Αν όμως πας στην κουρτίνα β -που μπορεί να έχει μια εξίσου δυνατή επιρροή πάνω της- κράτησε την με το ένα χέρι όσο κατεβάζεις το φερμουάρ του φορέματος της ή ενώ της βγάζεις αργά τη μπλούζα της ενώ της φιλάς το δέρμα.

Θέλει να απελευθερώσεις το κακό κορίτσι που κρύβει μέσα της

Είτε δε το γνωρίζεις είτε το γνωρίζεις και χρειάζεσαι μια υπενθύμιση, αξίζει να αναφέρουμε ότι σε πολλές γυναίκες αρέσει να εξουσιάζονται στο σεξ. Ο Stephen Snyder, σύμβουλος σεξ και σχέσεων και καθηγητής ψυχιατρικής στο Icahn School of Medicine λέει πως «το μέγεθος, η δύναμη και οι μύες είναι βασικές διαφορές ανάμεσα στους άντρες και οι διαφορές αυτές είναι αρκετά ερωτικές».

Αν ξέρεις πως είναι πρόθυμη να πειραματιστεί και να δοκιμάσει την αγριότερη πλευρά του σεξ, μπορείτε να ξεκινήσετε από απλά μικρά βήματα όπως το τράβηγμα των μαλλιών της την ώρα που της μιλάς βρώμικα μέχρι και πιο «άγρια» πράγματα όπως το spanking, το δέσιμο των ματιών ή ακόμα και το bondage.

Το μέχρι που θα φτάσετε βέβαια εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τα όρια της, που θα πρέπει να συζητήσετε πριν αρχίσετε τους πειραματισμούς.

Θέλει να κινηθείς νότια

Όχι προς παραλία, περίμενε. Οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν ότι καλό σεξ=το μεγάλο ερεθισμένο πέος τους ως πρωταγωνιστής της βραδιάς. Όπως όμως σοφά λέει ο Dr. Ian Kerner, «Το σεξ δεν κάνει τις γυναίκες να τελειώνουν όσο το στοματικό, που σημαίνει ότι οι άντρες πρέπει να βάλουν πρώτα τη γλώσσα τους και μετά το σπαθί τους».

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, μόνο το 25% των γυναικών φτάνουν σε οργασμό αποκλειστικά μέσω διείσδυσης. Από την άλλη, το ποσοστό των γυναικών που φτάνουν σε οργασμό μέσω στοματικού φτάνει, σύμφωνα με τον Kerner το 81%, ενώ έχει αποδειχθεί πως ενώ οι άντρες μπορούν να τελειώσουν, κατά μέσο όρο, σε τέσσερα λεπτά, για τις γυναίκες απαιτείται περίπου 10 με 20 λεπτά.

Μιλήστε χωρίς κριτική και ντροπές για όσα απολαμβάνετε και αποδεχτείτε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη διαδικασία χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια.

Θέλει το παλιό, καλό φάσωμα

Υπάρχει το απλό, κλασσικό φιλί που πάντα κάνει τη δουλειά σε περιπτώσεις που οι συνθήκες δεν ευνοούν για περισσότερα.

Αν όμως η τοποθεσία και ο χρόνος είναι με το μέρος σας, δοκίμασε το είδος φιλιού που ανήκει στο λεγόμενο «φάσωμα». Γλώσσα, στόμα και χέρια παίζουν βασικό ρόλο εδώ, και συνδυάζονται για να δώσεις ένα παθιασμένο φιλί που δείχνει πάθος και μαρτυράει αυτό που σίγουρα θέλει να ακούσει: «σε θέλω εδώ και τώρα».

Πηγή: gr.askmen.com

ACTIVEBODY B1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ