Γιατί όταν πίνεις ανεβαίνει η λίμπιντο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η επιστήμη απεφάνθη.

Το αλκοόλ όταν πίνεται με μέτρο, όχι μόνο δεν κάνει κακό στη σεξουαλική επιθυμία, αντιθέτως την τονώνει, αφού οι χημικές αντιδράσεις που προκαλεί στο είναι σου μειώνουν τις αναστολές, αυξάνουν τις αντοχές και σε απελευθερώνουν, προς όφελος όλων των συμμετεχόντων. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα που μας έρχεται από Αυστραλία μεριά, η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ –ένα με δύο ποτά την ημέρα και ιδανικά κόκκινο κρασί που ευνοεί και την αιμάτωση και έχει λιγότερη περιεκτικότητα σε αλκοόλ σε σχέση με το ουίσκι ή τη βότκα- κρατά μακριά τη στυτική δυσλειτουργία και προστατεύει από την ανικανότητα. Κάτι που δύσκολα συμβαίνει, ωστόσο, αν πιεις το Βόσπορο.

Αν είσαι λοιπόν από κείνους που διασκεδάζουν αγκαλιά με τη μπουκάλα, μάθε πως το επαναλαμβανόμενο «άντε γεια μας» μπορεί μεν να σου προκαλεί ανεξέλεγκτη στύση, αλλά έχει αντίθετα αποτελέσματα αφού την πιο κρίσιμη στιγμή αναστέλλει τη λειτουργία των αντανακλαστικών, τα οποία κατά την εκσπερμάτωσή σου πρέπει να είναι σε εγρήγορση και όχι να παραπαίουν σα ναρκωμένα κοτόπουλα.

Εκτός του ότι δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου, δεν θα θυμάσαι και τίποτα απ' το «φόνο», οπότε ποιο το όφελος; Όπως έλεγε και ο Σαίξπηρ στο «Μάκβεθ», «το πολύ ποτό προκαλεί την επιθυμία, αλλά παίρνει μακριά την ικανότητα». Κάτι ξέρει ο παλιός. Πότε πρέπει να κάνει σεξ ένας μεθυσμένος; Στη φάση του hangover, εκεί που το κεφάλι θέλει να σπάσει από τον πόνο είναι η κατάλληλη στιγμή όσο περίεργο ή πρακτικά αδύνατον κι αν ακούγεται. Ο λόγος είναι πολύ απλός: Το σεξ θα σε πλημμυρίσει με ορμόνες χαράς και ωραία συναισθήματα, το πιο αποτελεσματικό φάρμακο για τον πονοκέφαλο, καλύτερο κι από μια καρτέλα ασπιρίνες.

ACTIVEBODY B1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ