Ποιός είναι καλύτερα να έχει το πάνω χέρι στο σεξ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Οταν η γυναίκα είναι από πάνω είναι καλύτερα και δεν εννοούμε απλώς να κάνει σεξ με τη στάση του cowgirl…

Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε για τους ρόλους στο σεξ, όταν η γυναίκα έχει το πάνω χέρι στο κρεβάτι τότε το σεξ γίνεται καλύτερο και ασφαλέστερο. Αντίθετα όσοι και όσες πιστεύουν ότι οι άντρες είναι αυτοί που πρέπει να έχουν πάντα τον ελεγχο είναι άτομα ανασφαλή και δεν είναι «ανοιχτά» στη χρήση του γυναικείου προφυλακτικού.

Η έρευνα έγινε στο πανεπιστήμιο του Yale και οι επιστήμονες ρώτησαν 357 γυναίκες και 126 άντρες για τη σεξουαλική τους συμπεριφορά, πόσο κυριαρχικοί ή κυριαρχικές είναι στο σεξ, πόση αυτοπεποίθηση έχουν στο κρεβάτι και τι προφυλάξεις παίρνουν.

Στο γραφείο στο οποίο συμπλήρωναν τις απαντήσεις ήταν τοποθετημένο ένα μπολ με γυναικεία προφυλακτικά και όποιος ήθελε μπορούσε φεύγοντας να πάρει ένα.

Οσοι πίστευαν ότι γυναίκες και άντρες πρέπει να μένουν στους παραδοσιακούς τους ρόλους απάντησαν πως και στο σεξ ο άντρας πρέπει να είναι ο κυρίαρχος και οι περισσότεροι δεν πήραν το δωρεάν προφυλακτικό.

«Αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι άντρες πρέπει να έχουν το πάνω χέρι σεξουαλικά, τότε αυτό τους εμποδίζει να είναι ανοιχτοί και να συζητούν για τη σεξουαλική τους ζωή με τη σύντροφό τους ή να αισθάνονται ελεύθεροι να ρωτήσουν πράγματα που δεν ξέρουν» είπαν οι ερευνητές στο LiveScience.

Πηγή: 69magazine

ACTIVEBODY B1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ