Διατήρησε κορμί ακόμη κι όταν λατρεύεις το junk food

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Όλο το μυστικό κρύβεται στο timing και στην ποσότητα.

Είσαι σε δίαιτα και προσπαθείς να κρατηθείς μακριά από τα delivery; Αν είσαι κοιλιόδουλος ειδικά, δύσκολα τα πράγματα. Αν όμως δεν να τα καταφέρνεις δεν έγινε και τίποτα. Υπάρχουν άλλοι – πλάγιοι – τρόποι για να γλιτώσεις το κακό. Αν έχεις σκοπό της ζωής σου βέβαια να γίνεις Connor McGregor σε σταματάμε εδώ. Τα παρακάτω tips δεν θα σε κάνουν σαν τον κορυφαίο MMAer με τίποτα.

Αν όμως θες πιο νορμάλ πράγματα και θες να την τιμάς και τη «βρωμιά», ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές. Μπορεί να σε σώσουν.

1. Έξτρα λιπαρά; Στο καλό!
Μην φοβάσαι, δεν θα σε αναγκάσουμε να φας σουβλάκι λαχανικών – μην το ξεφτιλίσουμε – αλλά με κάθε πιτόγυρο (burger, πίτσα κ.λ.π.) καλό είναι να αποφεύγεις τα έξτρα παχυντικά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση σως, πατάτες τηγανιτές (κυρίως), ή έστω το αναψυκτικό. Να είναι τίμιο το γεύμα σου.

2. Είπαμε junk food, αλλά με μέτρο
Όταν μιλήσαμε για τέτοια φαγητά δεν φαντάζομαι να νόμιζες πως κάθε μέρα θα έτρωγες απ’ έξω; Ωραίο πράγμα η ελευθερία στην μάσα αλλά το θέμα είναι να μην ξεχνάς τον στόχο σου. Αν στην καθημερινότητα μπορείς να φας μόνο κάτι παχυντικό από το κυλικείο της δουλειάς σου τότε βάλε πρόγραμμα και μέτρο. Καλύτερα δώσε έμφαση στο πρωινό –που θα το κάψει ο οργανισμός- και για το μεσημέρι άσε μια σαλάτα. Δίαιτα είπαμε, όχι «Supersize Me».

3. Το παν είναι το timing
Δίαιτα με junk κάνεις οπότε την γυμναστική δεν θα τη γλιτώσεις. Καλώς ή κακώς θερμίδες θα πάρεις και πολλές μάλιστα, ωστόσο μπορείς μερικές να τις κατανείμεις σωστά στον οργανισμό σου. Καλό είναι λοιπόν πριν χλαπακιάσεις να έχεις κάνει εντατική άσκηση 90 δευτερολέπτων η οποία θα μετατρέψει μερική από τη «βρωμιά» σε μυϊκή μάζα. Από το να πάρεις σκέτο λίπος καλύτερο θα είναι.

Δώσε λοιπόν βάση στην ποσότητα και στον τρόπο που θα φας απ’ έξω και να είσαι βέβαιος πως ακόμα και έτσι θα δεις αποτέλεσμα. Πες αντίο λοιπόν στα τρία πιτόγυρα με side κόκα κόλα και γλυκό στο καπάκι. Μην νομίζεις ότι επειδή έκανες πριν 60 ολάκερα δευτερόλεπτα push ups θα σωθείς. Παν μπέργκερ άριστον, αρκεί να το τιμάς με μέτρο...

Πηγή: www.ratpack.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ