Το σταυρωτό κοστούμι του David Beckham

  • Κατηγορία Style
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο πιο σύγχρονος τρόπος για να το εντάξεις σε κάθε επίσημη εμφάνισή σου.

Μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο το κοστούμι με το δίκουμπο σακάκι, ωστόσο το double breasted suit συγκαταλέγεται στα βασικά κοστούμια της αντρικής γκαρνταρόμπας. Αν και η στιβαρή γραμμή του έχει συνδεθεί με άντρες μεγαλύτερης ηλικίας και με μία old school αισθητική, τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος στο σύγχρονο tailoring, χάρη σε τύπους όπως ο David Beckham που γνωρίζουν πώς να το εντάξουν στο προσωπικό τους στυλ με τον πιο cool και up to date τρόπο.

Εν αντιθέσει με τον κλασικό συνδυασμό του με πουκάμισο και/ή χωρίς γραβάτα, ο Becks προτίμησε να ταιριάξει το σταυρωτό κοστούμι με μονόχρωμο t-shirt, ώστε να απαλύνει την αυστηρότητά του, πραγματοποιώντας δύο εμφανίσεις που υποδεικνύουν τις δύο επιλογές που αξίζει να κάνεις όταν θέλεις να αγοράσεις το συγκεκριμένο στυλ κοστουμιού.

 

 

Στην πρώτη επένδυσε σε ένα σκούρο μπλε double breasted suit το οποίο συνδύασε με t-shirt στην ίδια απόχρωση, συνθέτοντας ένα μονόχρωμο σύνολο.

 

 

Στην δεύτερη εμφάνιση προτίμησε το μοναδικό print που αγαπά το σταυρωτό κοστούμι, το καρό και το ταίριαξε με ένα καφέ μπλουζάκι, λόγω των γήινων χρωμάτων του outfit.

Απλός και κομψός ο Becks χωρίς να φαίνεται ότι το πολυπροσπαθεί.

Πηγή: esquire.com.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ