5 φορές που η μόδα «πήγε στο κρεβάτι» με bodybuilders

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από τον Alessandro Michele της Gucci, μέχρι τη μούσα του Robert Mapplethorpe τη δεκαετία του 1980, αυτές είναι οι καλύτερες στιγμές bodybuilding στον κόσμο της μόδας.

Για προφανείς λόγους, η μόδα είχε πάντα μια περίπλοκη σχέση με την εμφάνισή. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς η μόδα χρησιμοποιεί το ανθρώπινο σώμα είναι μέσω των αλληλεπιδράσεών της με τον κόσμο του bodybuilding. Η σωματική διάπλαση του bodybuilder κατέχει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θέση στη μόδα – αν και οι μυς θεωρούνται συμβατικά ελκυστικοί για πολλούς, η υπερβολικά μυώδης σωματική διάπλαση δεν είναι ο ιδανικός σωματότυπος για τον κόσμο της μόδας. Γι’ αυτό, όταν οι οίκοι μόδας «πέφτουν στο κρεβάτι» με έναν bodybuilder, το κάνουν για να δώσουν μια ευρύτερη άποψη για το πώς βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας. Το dazeddigital συγκέντρωσε πέντε φορές που οι επωνυμίες μόδας έχουν εξερευνήσει τον κόσμο του bodybuilding.

1. Gucci
Ο Alessandro Michele της Gucci δανείζεται συχνά στοιχεία από την αισθητική της αρχαιότητας, παρουσιάζοντας τις συλλογές του Cruise σε αρχαία ρωμαϊκά νεκροταφεία. Δεν αποτελεί, λοιπόν, έκπληξη το γεγονός ότι η καμπάνια Pre-Fall 2019 άντλησε έμπνευση από το κλασικό αρχαιοελληνικό συμπόσιο. Η καμπάνια, που παρουσιάστηκε στα ερείπια της αρχαίας ελληνικής πόλης του Σελινούντα στη Σικελία, φιλοτεχνήθηκε από τον Glen Luchford. Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ο Calum Von Moger, ένας επαγγελματίας bodybuilder και πρώην Mr Universe, που φλέξαρε τους μύες του ενώ σήκωνε ανέμελα μια γυναίκα στον αέρα.

 

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ...

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ