Το 8χρονο αγόρι που βγάζει εκατομμύρια δολάρια με τις φωτογραφίες του

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο μόλις 8 χρόνων Γκάβιν Τόμας έχει καταφέρει να χτίσει τη δική του «αυτοκρατορία», όχι στις ΗΠΑ από όπου κατάγεται, αλλά στην Κίνα.

Όλα ξεκίνησα πριν 4 μήνες, όταν δημιούργησε το προσωπικό του προφίλ στο Weibo, μια κινεζική πλατφόρμα παρόμοια με το Twitter.

Έκτοτε έχει γίνει πασίγνωστος στην Κίνα, έχει 1,8 εκατομμύρια οπαδούς κι ο αριθμός ολοένα και αυξάνεται, μαζί με τη φήμη του. Αντίστοιχα, στο Twitter, έχει 450.000 ακόλουθους.

Ο λόγος που κατάφερε, άθελά του, να γίνει πασίγνωστος στη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου, είναι οι μοναδικές εκφράσεις του. Μια από τις τελευταίες «μόδες» στα social media, είναι τα memes, κινούμενες επαναλαμβανόμενες εικόνες με συγκεκριμένο θέμα το καθένα. Ο Γκάβιν έχει διάσημος, χάρη στις εκφράσεις του που έγιναν πολύ πετυχημένα memes.

gavin2

Η πρώτη αναγνώριση του 8χρονου παιδιού, ήρθε όταν δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο βίντεο που τον δείχνουν να παίζει με τον θείο του. Αμέσως έγιναν viral και διαδόθηκαν στην κινεζική πλατφόρμα Weibo, όπου και εκτοξεύθηκε η φήμη του.

Το αμήχανο χαμόγελο του μικρού Γκάβιν, έγινε πασίγνωστο και, σύμφωνα με μετρήσεις, μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί πάνω από 10 εκατομμύρια φορές την ημέρα σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα.

gavin3

Το πρόσωπο του Γκάβιν, τυπώνεται σε θήκες κινητών τηλεφώνων.

Ο συνολικός αριθμός των gifs που σχετίζονται με τον Γκάβιν και έχουν χρησιμοποιηθεί σε πλατφόρμες στην Κίνα, έχει ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο. Το ντεμπούτο του στο Weibo έγινε είδηση στα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης και το πρώτο του ταξίδι στην Κίνα τον Αύγουστο έγινε πρωτοσέλιδο σε όλη την χώρα.

Ενώ οι περισσότεροι Κινέζοι δεν μπορούν καν να τον αναγνωρίσουν με το όνομά του, τα gifs του κυκλοφορούν ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως στο WeChat, την κυρίαρχη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων της χώρας, με 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

«Οι Κινέζοι έχουν την τάση να αγαπούν τα ξένα μικρά παιδιά. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα διαρκέσει η φήμη του, γιατί κάποια στιγμή θα μεγαλώσει», αναφέρει ένας από τους θαυμαστές του στην Κίνα.

Κάποιοι ανησυχούν πως τα μελλοντικά κέρδη του Γκάβιν θα φθίνουν όσο μεγαλώνει γρήγορα και οι χαριτωμένες εκφράσεις του προσώπου του δεν θα είναι πια ίδιες.

Ο ατζέντης του Γκάλβιν, έχει αναφέρει ότι το αγόρι ζει τη ζωή του όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά.
«Το όνειρό του είναι να γίνει YouTuber και φαίνεται πως κατευθύνεται στον σωστό δρόμο».

Το βίντεο του Γκάβιν με το αμήχανο χαμόγελο, που έγινε viral:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ