Το «Βουνό» του GοT έχασε 50 κιλά, έγινε μποξέρ και εντελώς... αγνώριστος

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο Ισλανδός strongman και ηθοποιός Thor Bjornsson, αποφάσισε να γίνει πλέον μποξέρ και για να μπει στα ρινγκ έχασε 50 ολόκληρα κιλά και ο ίδιος εξηγεί πως χρειάστηκε να αλλάξει πολύ τη διατροφή του για να πετύχει το στόχο του.

Το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε το Thor μέσα από το ρόλο του ως "Βουνό" στην τηλεοπτική σειρά - φαινόμενο Game of Thrones και όλοι μιλούσαν για τον γιγαντόσωμο άντρα με την ατσαλένια δύναμη.

Ο ίδιος όμως αποφάσισε να ασχοληθεί με το μποξ και ήδη από πέρυσι τον είδαμε να μεταμορφώνεται και από 206 κιλά που ζύγιζε, έπεσε στα 156 κιλά!

Φυσικά για να το πετύχει, χρειάστηκε να κόψει πολλά στη διατροφή του και να μειώσει κατά πάρα πολλές θερμίδες την ημερήσια δίαιτά του.

Συγκεκριμένα από τις 10.000 θερμίδες που κατανάλωνε ημερησίως για να είναι strongman πλέον έχει περιοριστεί στις 4.000 θερμίδες την ημέρα.

Και σε ένα νέο βίντεο που γύρισε για λογαριασμό του Men's Health των ΗΠΑ, ο ίδιος απαριθμεί αναλυτικά το τί τρώει κάθε μέρα και όπως θα δείτε μετρά κάθε γραμμάριο και η διατροφή του περιλαμβάνει πολλές πρωτεϊνούχες τροφές (τρώει κρέας και αβγά με βρώμη για πρωινό και αρκετά γεύματα με ψάρι), αλλά και ρύζι και λαχανικά και πολλά μούρα.

Επιτρέπει όμως στον εατυό του και μια cheat day όπου τρώει ό,τι θέλει όπως παγωτό, πίτσα, μπέργκερ κ.λπ.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ