Πως ο Μάρκος Σεφερλής κατάφερε να χάσει 10 κιλά

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Είναι γνωστό πως το κεφάλαιο "αδυνάτισμα" δυσκολεύει με την πάροδο των χρόνων, όμως ο 52χρονος γνωστός κωμικός Μάρκος Σεφερλής, κατάφερε το τελευταίο διάστημα να πετύχει μια εντυπωσιακή απώλεια κιλών.

Ο ηθοποιός παραχώρησε χθες βράδυ μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη και στα πλάνα ήταν εμφανώς αδυνατισμένος.

Συγκεκριμένα τον είδαμε στο σόου του Γρηγόρη Αρναούργογλου, να μιλά για τα νέα επαγγελματικά πλάνα του, αλλά και για την πρόθεσή του να δημιουργήσει ένα παντοπωλείο, με την ονομασία «Πλάι Σου», το οποίο θα παρέχει δωρεάν τρόφιμα και προϊόντα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, αλλά μοιραία κάποια στιγμή η συζήτηση ήρθε στα κιλά του.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχασε 10 κιλά και πως το έκανε για τις ανάγκες ενός ρόλου και πως φυσικά πέτυχε τον στόχο του με διατροφή και γυμναστική.

«Έχασα 10 κιλά κάνοντας δίαιτα και γυμναστική. Κάνουμε γυμναστική μαζί με τη Έλενα αλλά με διαφορετικές ασκήσεις. Κάνω και διατροφή. Τρώω 5 γεύματα. Ομελέτα με ασπράδια, κοτόπουλο η ψάρι και το βράδυ έχω ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα και μετά πάλι μια ομελέτα με ασπράδια. Επειδή έχω σκοπό να ανεβάσω την Τούτσι που είναι το αγαπημένο μου μιούζικαλ και θέλω να είμαι αδύνατος» είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ