Η Μαρλέν Αγγελίδου από τις Hi-5 μιλά για την μεταμόρφωση της σε bodybuilder

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ζει εδώ και χρόνια στη Νέα Υόρκη, ενώ το τελευταίο διάστημα οι φωτογραφίες της, στις οποίες την είδαμε για πρώτη φορά με τη νέα της εμφάνιση που προκύπτει με την ενασχόληση της με το bodybuilding, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και ξάφνιασαν.

Για όσους την ξέχασαν, η Μαρλέν Αγγελίδου είναι η ξανθιά γοητευτική τραγουδίστρια που αποτελούσε ένα από τα πέντε μέλη των Hi-5, το πρώτο γυναικείο ελληνικό ποπ συγκρότημα στην Ελλάδα.

Η Μαρλέν Αγγελίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και μεταξύ άλλων μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνιση της.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν το έκανα για αλλαγή εμφάνισης. Μάλλον, για πνευματική ενδυνάμωση το έκανα. Χαίρομαι που, πλέον, έχω σωματική δύναμη και θετική σκέψη για τον εαυτό μου" δήλωσε όσον αφορά τα αισθήματα της για την αλλαγή στην εμφάνιση της.

Υπήρξαν, δηλαδή, περίοδοι που δεν είχες αυτή τη θετική σκέψη για τον εαυτό σου; Που δεν είχες αυτοπεποίθηση;

Το θεωρώ ανθρώπινο αυτό. Κανένας δεν είναι τέλειος. Και όλοι περνάμε περιόδους αρνητικότητας.

Πώς αποφάσισες, λοιπόν, να ασχοληθείς με το bodybuilding;

Πάνε χρόνια που ήθελα να βρω την άσκηση που να μου δίνει χαρά. Έτυχε να αρχίσω τα βάρη και μου ταίριαξε. Δεν άρχισα με σκοπό το bodybuilding. Βλέποντας, όμως, τις αλλαγές και ότι δεν χρειαζόταν να κάνω cardio, ασχολήθηκα λίγο πιο σοβαρά.

teaser copy 17

1

marlen

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ