Η απροσδόκητη απάντηση του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην «καρατιά» θαυμαστή του (video)

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μια αναπάντεχη τροπή είχε η επίσκεψη του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο ετήσιο αθλητικό φεστιβάλ «Arnold Classic Africa» στην Νότια Αφρική, όταν ένας τρελός «θαυμαστής» του, τον κλώτσησε στην πλάτη. Ο διάσημος ηθοποιός όμως, θέλησε να απαντήσει, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Ο 71χρονος Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ βρισκόταν στο Γιοχάνεσμπουργκ για ένα αθλητικό φεστιβάλ στο οποίο εμφανίζονται επαγγελματίες του bodybuilding αλλά και ερασιτέχνες, αθλήματα που απαιτούν δύναμη, μια μεγάλη expo με προϊόντα γυμναστικής και ευεξίας αλλά και ποικίλες εκδηλώσεις νεολαίας.

 

Την ώρα λοιπόν που κινούνταν μέσα στον χώρο τραβώντας βίντεο από τους συμμετέχοντες εν ώρα δράσης, με το τηλέφωνό του, όταν ο επιτιθέμενος έτρεξε πίσω του και τον έριξε κάτω με μία κίνηση dropkick, όπως είναι γνωστή.

Οι σωματοφύλακες του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ τον ακινητοποίησαν αμέσως και ο επιτιθέμενος άρχισε να ουρλιάζει «θέλω μία Lamborghini».

 

Ο ηθοποιός θέλησε να απαντήσει στους χιλιάδες θαυμαστές του που ρωτούσαν για το αν θα κάνει μήνυση, δίνοντας ωστόσο μια απάντηση, που ίσως οι περισσότεροι να μην περίμεναν δεδομένων των ρόλων του στην μεγάλη οθόνη και κυρίως του «Εξολοθρευτή».

«Πολλοί από εσάς το ζητήσατε, αλλά δεν θα υποβάλλω μήνυση. Ελπίζω πως αυτό θα τον ‘ξυπνήσει’ και θα συνεχίσει την ζωή του στον σωστό δρόμο. Αλλά εγώ θα προχωρήσω στη ζωή μου και προτιμώ να επικεντρωθώ στους χιλιάδες σπουδαίους αθλητές που γνώρισα στο Arnold Classic Africa» έγραψε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στον λογαριασμό του στο Twitter.

 

Στην συνέχεια, σε άλλο του tweet, ζήτησε από τους θαυμαστές του αν θέλουν, να μοιραστούν ένα άλλο βίντεο ενός παιδιού που κάνει τοξοβολία, καθισμένος σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο, αντί, όπως λέει, το βίντεο κάποιου που θέλει να γίνει διάσημος.

 

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ