5 ιδανικοί τρόποι για να αποφύγετε την αιμορραγία στα κοψίματα από το ξυράφι!

  • Κατηγορία Beauty
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το βιαστικό πρωινό ξύρισμα έχει τα... θεματάκια του, οπότε φρόντισε να μην κυκλοφορείς στον δρόμο σαν να σου έχει επιτεθεί μόλις εξαγριωμένη γάτα...!

Και να μέχρι τώρα σταματούσες την αιμορραγία από τα κοψίματα με χαρτό τουαλέτας, εμείς σου έχουμε μερικούς πιο εναλλακτικούς τρόπους που όχι μόνο είναι εύκολοι και πραγματοποιούνται με αντικείμενα που έχεις μέσα στο σπίτι, αλλά βοηθάνε να επουλωθεί επίσης και η πληγή και όχι μόνο να σταματούν το αίμα!

 

Ορίστε κάποιοι perfect5 τρόποι!

 

1. Βάλε στην πληγή... αποσμητικό

Μην σας παραξενεύει καθόλου. Τα περισσότερα αποσμητικά περιέχουν χλωριούχο αργίλιο, το οποίο δεν βοηθά μόνο στη συρρίκνωση των ιδρωτοποιών αδένων, αλλά και των αιμοφόρων αγγείων. Οπότε πάνω σε ένα κόψιμο σταματάει σχεδόν αμέσως την αιμορραγία και δεν η πληγή εξαφανίζεται κατευθείαν!

 

2. Το λιποζάν δεν είναι μόνο για τα χειλια

Το προϊόν αυτό έχει την ιδιότητα όχι μόνο να σταματάει την ροή του αίματος, αλλά και να δημιουργεί ένα προστατευτικό κάλυμμα πάνω από την πληγή, χωρίς να δημιουργεί αντιαισθητικά σημάδια!

 

3. Παγάκια

 

Το παγωμένο νερό συρρικνώσει διάφορα πράγματα όπως γνωρίζουμε, αυτό ακριβώς κάνει και με τα αιμοφόρα αγγεία της πληγής από το ξυράφι.

 

4. Στοματικό διάλυμα και στις πληγές

Πρέπει να το χρησιμοποιείς για την αναπνοή σου. όμως το αλκοόλ που περιέχουν τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα μπορεί να αποστειρώσει την πληγή και να σταματήσει αμέσως την αιμορραγία.

 

5. Φυσικά δάκρυα για τα μάτια, αλλά και για τα κοψίματα

Τα φυσικά δάκρυα θα λειτουργήσουν στην πληγή όπως ακριβώς και στα κόκκινισμένα μάτια. Θα βοηθήσουν τα αιμοφόρα αγγεία της περιοχής να συσταλθούν και έτσι να σταματήσει το αίμα να τρέχει.

 

http://www.perfect5.gr/

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 10 πράγματα που πρέπει να κάνει ένας άντρας του Αγίου Βαλεντίνου!
  • Πώς να περιποιηθείς πρόσωπο, μαλλιά και σώμα το χειμώνα
  • Πόσες φορές πρέπει να εκσπερματώνει ένας άντρας το μήνα;
  • Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ’ έναν άντρα;
  • Πώς θα προετοιμάσεις το σώμα σου για την παραλία
  • Το άγνωστο superfood που σε βοηθάει να ελέγξεις το βάρος σου!
loading...