Ο Derek Weida βγήκε ζωντανός από την κόλαση του Ιράκ και έγινε «κτήνος» του Fitness

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο Derek Weida όπως βλέπετε στην φωτογραφία δεν είναι αρτιμελής. Τραυμάτισε το ένα του πόδι σε μία επιδρομή των Αμερικανών στο Ιράκ. 

Μετά από τέσσερα χρόνια και πολλά χειρουργεία αποφάσισε να θυσιάσει το ένα του άκρο καθώς τον βασάνιζε καθημερινά. Αλκοόλ, ναρκωτικά και άλλα για να αντέξει τους φρικτούς πόνους.

Η απόφαση αυτή του άλλαξε την ζωή και μπορεί η εικόνα να πονάει εμάς που την βλέπουμε αλλά και τον ίδιο ωστόσο κατάφερε με ένα λιγότερο πόδι να πετύχει περισσότερα.

«Όταν έκανα τις συναντήσεις μου με τον ψυχολόγο μου θύμισε ποιος ήμουν. Ένας στρατιώτης δίχως πεδίο μάχης πλέον. Έπρεπε κάπου να εξωτερικεύσω αυτή την ενέργεια που είχα μέσα μου, ίσως και τον θυμό.

Αποφάσισα να ασχοληθώ με την γυμναστική και την διατροφή. Σήμερα είμαι δημιουργός μίας ομάδας Βετεράνων που ονομάζεται, Νέο Στοιχείο και βοηθάω τους τραυματίες πολέμου μέσω της γυμναστικής».

Ο Weida έχει 500.000 ακόλουθους στο instagram, ζει και αναπνέει για να ασκεί το σώμα του και να εμπνέει άλλους ανθρώπους να πράξουν το ίδιο. Ρίξτε μία ματιά σε ένα πραγματικό θηρίο.

1 7

fit fluencers derek weida 1521644974

fitdad

fit derek3

 

 

Πηγή: www.beastmode.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Κάψε λίπος στο κρέβατι
  • Ο «ανάπηρος» bodybuilder που κάνει κάμψεις με παιδί στην πλάτη! (video)
  • Τι είναι το foam rolling και γιατί αξίζει να το βάλεις στην προπόνηση σου
  • «Αγαλματένιο» κορμί ακόμα και στα 47 η Ελένη Πετρουλάκη
  • Tips για να γίνεις fit αν είσαι λίγο τεμπέλης και δεν μπορείς να κόψεις το φαγητό
  • Διατροφικά tips για να παραμείνεις fit και στις γιορτές
loading...