8 κακές συνήθειες που σε γερνούν πριν την… ώρα σου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο θάνατος για όλους τους ανθρώπους είναι αναπόφευκτος ωστόσο η ποιότητα της ζωής του μπορεί να είναι πολύ καλύτερη.

Πέρα από τα γονίδια οι καθημερινές συνήθειες ενός ανθρώπου μπορούν να τον δείχνουν πολύ μεγαλύτερο από την ηλικία του.

Οι κρέμες και τα μποτοξ κρύβουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί και ποτέ δεν είναι αργά να ακολουθήσουμε τις παρακάτω εντολές.Πάμε να δούμε τι μπορεί να κάνει κάποιος για να παραμείνει για πάντα φρέσκος και ενεργός.

Έκθεση στον ήλιο για πολλές ώρες χωρίς αντηλιακό

Ο νούμερο ένα εχθρός για το δέρμα είναι ο ήλιος . Σύμφωνα με εκατοντάδες έρευνες η έκθεση στον ήλιο για πολλές ώρες και ιδιαίτερα χωρίς αντηλιακό γερνούν το δέρμα.

Στέρηση ύπνου

Ο άνθρωπος πρέπει να κοιμάται τουλάχιστον επτά ώρες την μέρα. Αν δεν τον κάνει βλέπει τις συνέπειες την επόμενη μέρα, όντας μονίμως κουρασμένος και χωρίς ενέργεια. Θέλεις να είσαι ένας από αυτούς;

Δεν τρως φρούτα

Τα φρούτα είναι αντιοξειδωτικά και πέρα από ένας σούπερ σύμμαχος για την υγεία προστατεύει το δέρμα με τις βιταμίνες που έχει. Τα φρούτα πρέπει να είναι τρόπος ζωής στην διατροφή σου.

Τρως πολύ ζάχαρη

Τα σημάδια στο πρόσωπο και τα κατεστραμμένα δόντια είναι συχνά αποτέλεσμα χρήσης της ζάχαρης σε υπερβολικό βαθμό. Ζάχαρη έχουν τα αναψυκτικά τύπου κόλα τα γλυκά και άλλα. Μπορείς να πορευτείς χωρίς αυτά.

Καπνίζεις

Θέτεις την υγεία σου μονίμως σε κίνδυνο με το κάπνισμα αλλά και την υγεία του δέρματος σου. Το τσιγάρο σε γερνάει σαφώς πιο γρήγορα και σε έρευνες που έχουν γίνει σε δίδυμα που το ένα κάπνιζε και το άλλο όχι, υπήρχε διαφορά στην εμφάνιση τουλάχιστον πέντε ετών!Τα πειράματα για τα αποτελέσματα του τσιγάρου γίνονται συνέχεια και όλα έχουν άσχημα αποτελέσματα.

Αλκοόλ

Το αλκοόλ δρα ακριβώς αντίθετα από τα φρούτα που αναφέραμε παραπάνω. Ότι χτίζεις με τα φρούτα το καταστρέφεις με το αλκοόλ που ρίχνει τα επίπεδα αντιοξείδωσης στον οργανισμό με αποτέλεσμα το δέρμα να γερνάει πιο γρήγορα. Όσο περνάει ο καιρός το δέρμα σου θα είναι πιο τραχύ και άγριο.

Δεν πίνεις νερό

Η ενυδάτωση δεν αφορά μόνο το σώμα αλλά και το δέρμα. Οι κράμπες, η ζαλάδα και άλλα πολλά είναι ένδειξη πως δεν πίνεις νερό. Σύμφωνα με έρευνες το νερό είναι προστάτης του δέρματος.

Είσαι αγχωτικός

Αυτό σίγουρα δεν μπορείς να το ελέγξεις απόλυτα αλλά μπορείς να το περιορίσεις. Ο τρόπος είναι απλός και λέγεται γυμναστική. Η γυμναστική σε αποφορτίζει και σε κρατάει φρέσκο. Μην αφήνεις το άγχος να σε νικά.

Πηγή: www.beastmode.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ