Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα πέθανε σε ηλικία 60 ετών έχοντας υποστεί ανακοπή - Το θάνατό του ανακοίνωσε επίσημα και ο δικηγόρος της οικογένειάς του.

O ποδοσφαιρικός πλανήτης θρηνεί τον θάνατο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, του θεού του της μπάλας, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Θλίψη και ανατριχίλα έχει σκορπίσει σε όλο τον πλανήτη, αφού ο Ντιεγκίτο άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών! Την σπαρακτική είδηση αυτή μετέδωσαν τα αργεντίνικα Μέσα Clarin και Οle τονίζοντας πως ο Θεός υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στο Τίγκρε στο Μπουένος Άιρες, εκεί όπου βρισκόταν για την ανάρρωση έπειτα από τη σοβαρή επέμβαση που είχε υποβληθεί πριν λίγες ημέρες. Οι γιατροί που έφτασαν στο σπίτι του παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι στις 11 Νοεμβρίου, ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε υποβληθεί σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, μετά από εμφάνιση αιματώματος.

Όπως ήταν άλλωστε γνωστό, το ιατρικό ιστορικό του «Ντιεγκίτο» ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένο. Ο Μαραντόνα, παρέμενε υπό περιορισμό από τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας και της εύθραυστης υγείας του, ωστόσο είχε παραβλέψει τις οδηγίες και τελικά παρευρέθηκε στο γήπεδο για να δει την ομάδα που προπονεί, την Χιμνάσια Λα Πλάτα, στον πρώτο αγώνα της μετά τον κορωνοϊό. Η κατάσταση του βέβαια ήταν πολύ άσχημη, καθώς περπατούσε με δυσκολία, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άμεσα με τη βοήθεια των βοηθών του. Μια εβδομάδα μετά τη νοσηλεία του, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έκτοτε θα εντάσσονταν σε ειδικό πρόγραμμα απεξάρτησης.

Μάλιστα, όπως δήλωνε ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα, στους ρεπόρτερ έξω από το νοσοκομείο, ο Ντιεγκίτο θα μεταβεί άμεσα σε κλινική αποτοξίνωσης για να παλέψει και πάλι με τον εθισμό του στο αλκοόλ, ο οποίος έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην επιδείνωση της υγείας του και θεωρήθηκε η αιτία σε πρώτο χρόνο που είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ