Οι 30… κρίσιμες μέρες και τα 5 βήματα!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πρώτη Δευτέρα του Μάη και η αντίστροφή μέτρηση για το καλοκαίρι άρχισε! Κάποιοι στοχεύουν στη εμφάνιση στην παραλία, κάποιοι άλλοι στο χάσιμο κιλών για το καλοκαίρι, για να είναι πιο άνετοι. Ποια είναι όμως η πραγματικότητα;

 

Είναι πολύ καλό να βγαίνεις με το μαγιό στη παραλία ή να βγάζεις την μπλούζα σου σε ένα καλοκαιρινό πάρτι και να νιώθεις τα βλέμματα να σε κοιτάνε. Αλλά είναι αυτός ο στόχος;


Αν είσαι νέος και φυσικά εργένης, είναι ένας από τους στόχους, αφού στην αναζήτηση του άλλου σου μισού η εξωτερική εμφάνιση αποτελεί το 50%! Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Πρώτιστο είναι η υγεία και φυσικά το καλοκαίρι με περιττά κιλά δεν είναι και ότι το καλύτερο.

 

Οι τελευταίες 30 μέρες της άνοιξης αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια τελική επίθεση στο λίπος που θα σημάνει παράλληλα και την αύξηση της φυσικής κατάστασης. Πολλοί είναι εκείνοι που τον χειμώνα και με όλη αυτή την οικονομική κατάσταση, έχασαν προπονήσεις και δεν κατάφεραν να φτάσουν τον στόχο τους.

 

Για 30 μέρες λοιπόν μπορούμε να συνδυάσουμε αεροβική με αυξημένη ένταση και μια παρόμοια κατάσταση στα βάρη. Προσοχή στη διατροφή και ο στόχος θα επιτευχθεί με μερικά απλά βήματα:

 

1. Αύξησε την αεροβική σου προπόνηση και πρόσθεσε interval
2. Αύξησε την ένταση στα βάρη.
3. Κάνε πέντε προπονήσεις την εβδομάδα, είτε στο γυμναστήριο, είτε έξω, είτε στο σπίτι. Πάντα υπάρχει μισή ώρα κενό να προπονηθείς ακόμα και στο σπίτι!
4. Μίκρυνε τα γεύματα και πρόσθεσε περισσότερα , μέχρι πέντε την ημέρα.
5. Μείωσε ή κόψε εντελώς το αλκοόλ!

 

Απλά θέλει πρόγραμμα για 30 μέρες και ο στόχος θα επιτευχθεί!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ