Τα 10 tips που δίνουν οι ειδικοί σε όσους θέλουν να χάσουν λίπος στην κοιλιά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το να ξεφορτωθεί κανείς το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, μπορεί να είναι κοινή ευχή πολλών αντρών, αλλά όλοι δυστυχώς γνωρίζουν πως δεν είναι καθόλου εύκολη η επίτευξη αυτού του στόχου.

Ωστόσο, υπάρχουν ειδικοί που μπορούν να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις κάθε fitness goal που θέτεις και στην περίπτωση της απώλειας κοιλιακού λίπους, διαβάσαμε στο esquire.gr τις ακόλουθες συμβουλές.

Απόκτησε μυς: Το καύσιμο για τη μείωση του λίπους

Οι μύες είναι το "κλειδί" για την καταπολέμηση του λίπους. Η απόκτηση μυών όχι μόνο βελτιώνει την εμφάνισή σου, αλλά αυξάνει και την ικανότητα του σώματός σου να καίει λίπος. Οι ασκήσεις δύναμης, όπως τα καθίσματα και οι άρσεις θανάτου, είναι εξαιρετικές γι' αυτό.

Βρες μια διατροφή που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σου

Μια ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητη. Ο έλεγχος της όρεξής σου και η διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής μπορούν να σε βοηθήσουν να κάψεις κοιλιακό λίπος. Η διαλείπουσα νηστεία και η δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες είναι αποτελεσματικές στρατηγικές.

Φρόντισε το μικροβίωμα του εντέρου σου

Το μικροβίωμα του εντέρου σου παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία και το βάρος σου. Η κατανάλωση τροφίμων πλούσιων σε φυτικές ίνες, όπως τα λαχανικά και τα φρούτα, είναι ευεργετική. Επίσης, εξέτασε το ενδεχόμενο λήψης προβιοτικών για να διατηρήσεις μια υγιή ισορροπία.

Ελαχιστοποίησε το στρες, χαλάρωσε και πάρε βαθιές αναπνοές

Το άγχος μπορεί να αυξήσει τη συσσώρευση κοιλιακού λίπους. Η εξάσκηση τεχνικών χαλάρωσης, όπως οι βαθιές αναπνοές, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του στρες και στη βελτίωση της συνολικής υγείας.

Μείωσε τις λιγούρες και προχώρησε σε έλλειμμα θερμίδων

Ο έλεγχος της λιγούρας είναι απαραίτητος. Εξάλειψε τα τρόφιμα με κενές θερμίδες και επικεντρώσου στα λαχανικά, τα φρούτα και τις πρωτεΐνες. Το έλλειμμα θερμίδων είναι απαραίτητο για την απώλεια βάρους.

Ενσωμάτωσε την πρωτεΐνη στη διατροφή σου

Η πρωτεΐνη θα σε βοηθήσει να ελέγξεις τη λιγούρα και να διατηρήσεις τον κορεσμό. Επίσης, προάγει την καύση του λίπους.

Προπόνηση δύναμης: Κάψε λίπος και κάνε πιο λεπτή την κοιλιά σου

Ασκήσεις, όπως οι άρσεις θανάτου και τα καθίσματα είναι αποτελεσματικές για την καύση λίπους, συμπεριλαμβανομένου του κοιλιακού λίπους.

Πάρε L-καρνιτίνη: Ένας σύμμαχος της καύσης λίπους

Η L-καρνιτίνη είναι μια ουσία που μπορεί να βοηθήσει το σώμα σου να κάψει τα αποθηκευμένα αποθέματα λίπους για ενέργεια.

Αεροβική με άδειο στομάχι για αποτελεσματική καύση λίπους

Η εκτέλεση μιας ήπιας συνεδρίας cardio, όπως το περπάτημα ή η ποδηλασία, με άδειο στομάχι, μπορεί να βοηθήσει στην καύση του κοιλιακού λίπους.

Μείνε ενυδατωμένος

Η κατανάλωση αρκετού νερού μπορεί να αυξήσει την ενεργειακή δαπάνη σε ηρεμία, η οποία συμβάλλει στην καύση θερμίδων.

Πηγή: mag.sigmalive.com

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ