5 απλά τρικ για να αρχίσεις να γυμνάζεσαι περισσότερο

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αν ένας από τους στόχους που έχεις θέσει για το 2020 είναι να κάψεις όσο γίνεται περισσότερες θερμίδες όταν γυμνάζεσαι και να αυξήσεις το χρόνο που αφιερώνεις στην άθλησή σου, υπάρχουν μερικά απλά τρικ που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις αυτό τον στόχο.

Βρες παρέα για τη γυμναστική

Το να αθλείσαι μαζί με κάποιον άλλο θα σε βοηθήσει να πιέσεις τον εαυτό σου ώστε να καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου. Απλώς να είσαι σίγουρος ότι διάλεξες το σωστό άτομο και όχι τον κολλητό σου που βαριέται να πάρει τα πόδια του και θα σε πείσει τελικά να πάτε για καφέ αντί για προπόνηση.

Ξεκίνα νωρίς το πρωί

Ακόμα και αν δεν είσαι πολύ «πρωινός» τύπος, το να έχεις τελειώσει με τη γυμναστική σου νωρίς το πρωί μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο στο κάψιμο θερμίδων. Οι μεγάλες μέρες, με το πολύ τρέξιμο και την πιεστική δουλειά μπορεί να σε κάνουν να το ξανασκεφτείς αν θα πας στο γυμναστήριο το απόγευμα, ειδικά μετά από μία κουραστική μέρα. Επομένως ξύπνα νωρίς για να ξεκινήσεις με όρεξη να αθλείσαι.

«Ανέβα» χρησιμοποιώντας υδατάνθρακες

Αν νιώθεις πως έχει πέσει η ενέργειά σου ένα σνακ γεμάτο υδατάνθρακες αμέσως πριν την άσκηση θα σου δώσει την δύναμη που χρειάζεσαι προκειμένου να έχεις καλύτερη απόδοση χωρίς να νιώθεις πείνα.

Φόρεσε έναν μετρητή για να παρακολουθήσεις τους χτύπους της καρδιάς σου

Αν θέλεις να ξέρεις σίγουρα αν η άσκησή σου έχει αποτέλεσμα, μπορείς κατά τη διάρκειά της να φοράς έναν μετρητή για να βλέπεις πότε καις τις περισσότερες θερμίδες.

Όρισε ένα «βραβείο»

Είναι σημαντικό να έχεις συνεχώς ένα κίνητρο ώστε να πιέζεις τον εαυτό σου να τα καταφέρει καλύτερα. Το καλύτερο είναι να βάζεις μικρά βραβεία, όπως το να συνεχίσεις για 5 λεπτά παραπάνω μία άσκηση και μετά να απολαύσεις κάτι που σου αρέσει πολύ.

Πηγή: mag.sigmalive.com

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ