Γυμνάζομαι άρα… Προσέχω! by X-TREME Stores

  • Κατηγορία Άσκηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μια διαμάχη μέσα στα γυμναστήρια που δεν σταματά ποτέ.

Προπόνηση με βάρη χρησιμοποιώντας γάντια ή χωρίς;

Μία ερώτηση που δεν έχει μια απάντηση τύπου άσπρο ή μαύρο.
Γεγονός είναι ότι αυτοί που είναι κατά της χρήσης γαντιών και διάφορων άλλων προστατευτικών, στην πλειοψηφία τους, δεν στοιχειοθετούν κάποια σειρά επιχειρημάτων για ποιο λόγο είναι λάθος τα γάντια.
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο επιχείρημα.

Και τελικά; Βάρη με γάντια, ζώνη κ.ο.κ;

Όλα τα προστατευτικά αξεσουάρ είναι για αυτό το σκοπό, για να προστατεύουν.
Υπάρχουν πολλά είδη για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Για αρχάριους, για προχωρημένους, για προστασία ευαίσθητων σημείων και ταυτόχρονα για απομόνωση και στοχευμένη προπόνηση.

Γάντια: Σίγουρα πολλοί θα πουν ότι για να είναι αποτελεσματική η άσκηση πρέπει να νιώθεις το σίδερο. Δεν είναι λάθος αλλά δεν είναι και σωστό. Μιλάμε πάντα για προστασία και άνεση! Πόσο μάλλον αν τα γάντια έχουν και επιπλέον ενσωματωμένο περικάρπιο.

gym protection 3 696x385 

Ζώνες: Ίσως το πιο βασικό αξεσουάρ για βάρη. Προστασία και στήριξη στη μέση που ακόμα και με την πιο σωστή τεχνική όταν τα κιλά ανεβαίνουν είναι πολύ πιθανό να προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Lifting straps, Ιμάντες γονάτων αλλά και για τους αγκώνες, περικάρπια, kettlebell protectors επιστραγαλίδες και πάρα πολλά άλλα!

Τα λόγια είναι περιττά. Ένας αποτελεσματικός τρόπος να δεις αλλά και να ξεπεράσεις τα όριά σου, χρειάζεται την προστασία και την φροντίδα που πρέπει.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ