Κινέζα bodybuilder πόζαρε με μπικίνι και την κατηγορούν για πορνογραφία

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η γυναίκα δημοσίευσε βίντεο στο οποίο εμφανίζεται με μαγιό να παίρνει πόζες bodybuilding και μπήκε στο στόχαστρο της διαδικτυακής αστυνομίας της Κίνας.

Το δίκιο της προσπαθεί να βρει μια Κινέζα bodybuilder, η οποία κατηγορείται από την "διαδικτυακή αστυνομία" της χώρας ότι προωθεί την πορνογραφία. Αιτία στάθηκε ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media και στο οποίο εμφανίζεται με μαγιό.

 

 

Η Λάρα Ζανγκ, που ζει στην Αυστραλία, δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο τον περασμένο Ιούλιο. Φοράει μπικίνι, ψηλοτάκουνα και κάνει πόζες bodybuilding.

Το περιβόητο βίντεο πέρασε απαρατήρητο από το αρμόδιο τμήμα της κινεζικής αστυνομίας μέχρι πριν λίγες μέρες. Τότε την προειδοποίησαν ότι το συγκεκριμένο βίντεο έρχεται σε αντίθεση με τους "εθνικούς κανονισμούς ασφαλείας" καθώς περιέχει ακατάλληλο περιεχόμενο.

 

 

Να σημειωθεί ότι η διαδικτυακή αστυνομία της Κίνας πέρα από την πρόληψη εγκλημάτων στο διαδίκτυο, ασχολείται και με την δημόσια ηθική, διαγράφοντας, μεταξύ άλλων, αναρτήσεις με σχόλια κατά του κομμουνισμού.

Η Ζανγκ αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι προωθεί το σπορ ενώ τονίζει ότι το μπικίνι αποτελεί για τους επαγγελματίες bodybuilders απαραίτητη στολή.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ