Γιατί είναι προτιμότερο να γραφτείς γυμναστήριο το χειμώνα;

  • Κατηγορία Motivation
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Οι περισσότεροι κυρίως επειδή μας πιάνει μια μανία λίγο πριν το καλοκαίρι να βγούμε… φέτες στην παραλία, κάνουμε το λάθος και ξεκινάμε το γυμναστήριο Μάιο – Ιούνιο.

Φυσικά με 2-3 μήνες δεν γίνεται δουλειά, ενώ χάνουμε και την ουσία του πράγματος που είναι η υγεία και όχι η εικόνα μας.

Η καλύτερη εποχή για να γραφτείς στο γυμναστήριο είναι το φθινόπωρο ή ο χειμώνας και έχεις τουλάχιστον 4 καλούς λόγους:

1. Έχει λιγότερο κόσμο
Το καλοκαίρι –όχι τον Αύγουστο, τους προηγούμενους μήνες- επικρατεί ένας μικρός χαμούλης στα γυμναστήρια. Γράφονται συνεχώς νέοι συνδρομητές ενόψει καλοκαιριού, με αποτέλεσμα να κάνεις πολύ περισσότερη ώρα, να βαριέσαι να περιμένεις να τελειώσει κάποιος από το διάδρομο, να μυρίζει άσχημα ο χώρος και, γενικότερα, να γίνεται χειρότερη δουλειά. Το χειμώνα από την άλλη, μένουνε «οι λίγοι και οι καλοί».

2. Είναι πιο φθηνά
Πολλά είναι τα γυμναστήρια που βγάζουν εκπληκτικές προσφορές το φθινόπωρο και το χειμώνα, κι αυτό γιατί δεν έχουν πολύ κόσμο και προσπαθούν να προσελκύσουν συνδρομητές!

3. Δεν έχεις το άγχος του καλοκαιριού
Και άρα δεν τα παρατάς εύκολα. Όταν έχεις μόνο ένα μήνα για παράδειγμα να αδυνατίσεις και να φτιάξεις κορμάρα, είναι λογικό να σε πιάνει άγχος και να τα παρατάς, γιατί λες πως δεν θα καταφέρεις ποτέ! Ενώ εάν έχεις μπροστά σου μία ολόκληρη σεζόν, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα!

4. Δεν βρίσκεις τη δικαιολογία του καύσωνα
Για να μην πας εννοώ. Βέβαια, μπορείς να βρεις τη δικαιολογία του «έχει πολύ κρύο που να τρέχω τώρα» ή το «βρέχει μωρέ, άσε καλύτερα». Όπως και να έχει, η γυμναστική με καύσωνα δεν πολυπαλεύεται. Το χειμώνα η γυμναστική είναι πιο απολαυστική!

Πηγή: runnfun.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ