Μεγιστοποίησε τις καύσεις και τα επίπεδα ενέργειάς σου με το Lipo 100 της Body Attack!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η σύνθεσή του αποτελείται από υψηλής ποιότητας εκχυλίσματα βοτάνων, αμινοξέα, βιταμίνες Β, ψευδάργυρο και χολίνη, τα οποία όλα μαζί οδηγούν σε ταχύτατη αύξηση του μεταβολισμού του λίπους.

Το κλασσικό LIPO 100 τώρα ακόμα καλύτερα και πιο αποτελεσματικό, αφού εισάγει τη νέα τεχνολογία με την οποία η δράση της είναι πιο σταδιακή για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Λόγω της μοναδικής του σύνθεσης το νέο LIPO 100 προσφέρει μια τεράστια γκάμα θετικών επιδράσεων στο σώμα. Η σύνθεσή της αποτελείται από υψηλής ποιότητας εκχυλίσματα βοτάνων, αμινοξέα, βιταμίνες Β, ψευδάργυρο και χολίνη, τα οποία όλα μαζί οδηγούν σε ταχύτατη αύξηση του μεταβολισμού του λίπους. Επιπλέον περιέχει καφεΐνη για ακόμα μεγαλύτερες καύσεις, αύξηση της ενέργειας και πνευματική συγκέντρωση.

Είναι ένα μοναδικό προϊόν που απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος, ή πόντους από συγκεκριμένα σημεία του σώματος αλλά και σε αθλητές που θέλουν να αναδείξουν τους μυς τους καλύτερα.

Επίσης, περιέχει την υψηλότερη ποιότητα καρνιτίνης, την γνωστή Carnipure, η οποία είναι ο φυσικός λιποδιαλύτης του σώματος παράλληλα με μπαχαρικά όπως πιπέρι και τσίλι, γνωστά και τα δύο για τις θερμογεννετικές ιδιότητες τους αλλά και την βοήθεια που προσφέρουν στην χώνεψη.

Τέλος περιέχει μία σύνθεση φρούτων όπως το Garcina Cambogia, γνωστό για τον περιορισμό της όρεξης που προσφέρει αλλά και εκχύλισμα από πράσινο τσάι με τις ευεργετικές πολυφαινόλες και κατεχίνες που περιέχουν, δίνοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη διέγερση αλλά και αντιοξειδωτική δράση.

274371030 7131317203577387 6571802390277338280 n 1

Προλάβετε την προσφορά των X-TREME Stores πατώντας ΕΔΩ

Με ποια προϊόντα θα μπορούσε να συνδυαστεί το LIPO 100;

Άτομα που θέλουν να μειώσουν το βάρος αλλά όχι και τη μυϊκή τους μάζα συστήνεται η ταυτόχρονη λήψη της μοναδικής Power Protein 90 προκειμένου να διατηρηθεί ανέπαφη η μυϊκή μάζα. Παράλληλα συνδυάζεται με το Magnesium + Calcium, το οποίο βοηθάει στην σωστή λειτουργία και σύσπαση των μυών, ενώ τέλος το Appetite Reducer θα περιορίσει ακόμα περισσότερο την όρεξη του αθλητή κυρίως για άτακτα και λιπαρά γεύματα.

Συστατικά

01 198 024 Body Attack LIPO 100 120caps facts

Δοσολογία

2 κάψουλες πριν την προπόνηση.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ