Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Οι καλύτερες κινήσεις για τεράστιο θώρακα από τον 3 φορές Mr. Universe

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σε ένα σύντομο εκπαιδευτικό βίντεο, ο Αυστραλός «νέος Schwazenegger», Calum Von Moger αποδεικνύει γιατί μερικές φορές οι πιο απλές προπονήσεις είναι και οι καλύτερες.

Ο 28χρονος Αυστραλός bodybuilder, τρεις φορές Universe μέχρι σήμερα, ανέβασε ένα ολόφρεσκο βίντεο που δείχνει μια απλή ρουτίνα βασικών ασκήσεων στο στήθος.

Σημείωση: Ο Calum Von Moger εξακολουθεί να αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση και στους δυο δικέφαλους βραχιόνιους τένοντες παίζοντας κάμψεις με μια 180κιλη μπάρα. Στην ανάρτησή του στο Instagram (κάτω) δείχνει πώς δουλεύει την ίδια άσκηση σήμερα, με τη βοήθεια του συναδέλφου του Chris Bumstead.

calum von moger and arnold schwarzenegger 336c

Στο βίντεο, ο Von Moger εξηγεί επίσης, πόσο ένας τραυματισμός μπορεί να επηρεάσει τη σωματική διάπλαση ενός bodybuilder, προειδοποιώντας τους οπαδούς του να μάθουν από τα λάθη του και να μείνουν μακριά από τα χαζά ακροβατικά στην αίθουσα βαρών.

Η προπόνηση στήθους του Calum von Moger

Ξεκινά με πιέσεις σε επικλινή και επίπεδο πάγκο εκτελώντας 10 επαναλήψεις με 100 κιλά (πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του όπως τονίζει ο ίδιος), συνεχίζει στην τροχαλία όπου εκτελεί crossover από χαμηλή θέση, μεταπηδά στο μηχάνημα peck deck για flyes και ολοκληρώνει με pressdowns τρικεφάλων στο μηχάνημα.Ο Von Moger συνιστά αυτές τις τέσσερις ασκήσεις για διεύρυνση και διόγκωση των θωρακικών, θεωρώντας τις επίσης και τις πιο ασφαλείς κινήσεις για το βραχίονα ενώ βρίσκεσαι σε αποθεραπεία.

 

 

Πηγή: gr.askmen.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Πως θα αυξήσεις με φυσικό τρόπο την φλεβικότητα!
  • Από τι κινδυνεύει ένας καπνιστής που γυμνάζεται;
  • Oι 5 ορμόνες που εξουσιάζουν το σώμα σου!
  • Χτίστε μπράτσα στα σοβαρά με το σύστημα έκρηξης-αντοχής
  • Τι πρέπει να προσέξετε όταν κάνετε προπόνηση στο κρύο
  • Με ποιες τροφές θα αυξήσεις την όρεξη για προπόνηση
loading...