Το άδοξο τέλος της πιο διάσημης bodybuilder Chyna (vid)

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η Chyna ήταν Αμερικανίδα επαγγελματίας παλαιστής, bodybuilder και τηλεοπτική προσωπικότητα.

Αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης (WWF, τώρα WWE) το 1997, όπου τιμήθηκε ως "Το ένατο θαύμα του κόσμου". Ήταν επίσης η πρώτη γυναίκα που συμμετείχε στον αγώνα Royal Rumble και στο τουρνουά King of the Ring

Εκτός πάλης, η Chyna εμφανίστηκε στο περιοδικό Playboy δύο φορές, καθώς και πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν περίπου τεσσάρων ετών. Είχε τρεις πατριούς και μία θετή μητέρα. O πρώτος της πατριός απείλησε να αυτοκτονήσει κάποια στιγμή μπροστά της, ενώ ο βιολογικός της πατέρας είχε πρόβλημα με τον αλκοολισμό και μια φορά μαχαίρωσε κατά λάθος τη μητέρα της στον μηρό. Από το 1973 έως το 1983, αυτή, τα αδέρφια της και η μητέρα της μετακόμισαν πολλές φορές.

 

 

Έφυγε από το σπίτι στα 16 της όταν η μητέρα της προσπάθησε να την αναγκάσει σε μια εγκατάσταση απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και έζησε με τον βιολογικό της πατέρα. Εκείνη τη χρονιά άρχισε να γυμνάζεται.

Σπούδασε γαλλικά και γερμανικά στο εξωτερικό. Όσο ήταν φοιτήτρια, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου βιάστηκε από δύο άνδρες σε ένα πάρτι. Μετά την επιστροφή της από το εξωτερικό, έκανε πολλές δουλειές: σερβιτόρα κοκτέιλ σε στριπτιτζάδικο, τραγουδίστρια σε συγκρότημα ενώ άρχισε να συμμετέχει τακτικά σε αγώνες γυμναστικής. Το 1996, διαγωνίστηκε στο περιφερειακό επίπεδο της Νέας Υόρκης του διαγωνισμού Fitness America.

 

 

Eργάστηκε και έγινε διάσημη ως παλαίστρια και bodybuilder και έπειτα, πορνοστάρ

Tο 2010, η Laurer βρέθηκε στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, αναίσθητη από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το 2016, λίγες μέρες πριν από τον θάνατό της, δημοσίευσε ένα βίντεο που δεν είχε συνοχή σε όσα έλεγε, αν και φαινόταν ευδιάθετη. Οποιαδήποτε υπερδοσολογία ήταν τυχαία, υποστηρίζοντας ότι της είχαν συνταγογραφηθεί φάρμακα, αλλά έτεινε να τα χρησιμοποιεί ακατάλληλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ