Πέθανε στα 61 του o θρύλος του bodybuilding Matt Mendenhall

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο θρύλος του bodybuilding Ματ Μέντενχαλ πέθανε ξαφνικά στα τέλη Αυγούστου. Ήταν 61 ετών τη στιγμή του θανάτου του.

Πολλοί θεωρούσαν τον Μέντενχαλ τον καλύτερο bodybuilder όλων των εποχών που δεν έγινε ποτέ επαγγελματίας. Ο άντρας αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε ηλικία 31 ετών, ενώ στη συνέχεια έγινε personal trainer.

Στα γονίδιά του η γυμναστική
Η γυμναστική είναι στα γονίδια της οικογένειας του, αφού και τα τρία αδέλφια του έχουν επίσης ασχοληθεί με το bodybuilding.

Ο Ματ γεννήθηκε στο Σινσινάτι του Οχάιο στις 26 Ιουνίου 1960 και μεγάλωσε σε μια οικογένεια εθισμένη στο γυμναστήριο. Πάντως, στα πρώτα του χρόνια, δεν ακολούθησε τα οικογενειακά βήματα. Ήταν ένας ένθερμος ποδοσφαιριστής και η εκπληκτική γενετική του τού επέτρεψε να αναπτύξει μια υπέροχη σωματική διάπλαση χωρίς να μπει στο γυμναστήριο.

Ο τραυματισμός
Πριν στραφεί στο bodybuilding σε ηλικία 15 ετών είχε έναν τραυματισμό και τα αδέλφια του τον παρότρυναν να μην τα παρατήσει ποτέ. Υπό την καθοδήγησή τους, μπήκε στο γυμναστήριο και ξεκίνησε την ανάρρωση χρησιμοποιώντας βάρη.

Δεν υπάρχει επίσημη αναφορά για την αιτία θανάτου του Ματ Μέντενχαλ ενώ κυκλοφορούν ορισμένες φήμες σχετικά με τον θάνατό του. Ο Ματ έχει μια λίστα με ατυχείς ασθένειες που τον εμπόδισαν να φτάσει στην κορυφή του και να ακολουθήσει επαγγελματική καριέρα. Κάποιοι πίστευαν ότι τα προβλήματα υγείας του οδήγησαν στον θάνατό του.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ