Ξινμίν Γιανγκ: Δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι ο Κινέζος bodybuilder! (vid)

  • Κατηγορία Νέα
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Τα μυστικά για την νεανική του διάπλαση αποκάλυψε ένας Κινέζος που κάνει bodybuilding εδώ και 40 χρόνια.

Ο Ξινμίνγκ Γιανγκ διανύει την όγδοη δεκαετία της ζωής του αλλά μοιάζει να έχει τα μισά χρόνια.

Βλέποντας κανείς τον Ξινμίν Γιανγκ, υποθέτει πως μετά βίας έχει περάσει τα 45 του χρόνια. Η αλήθεια για τον Κινέζο bodybuilder όμως είναι πολύ διαφορετική, καθώς είναι 72 Μαΐων!

Ο… ηλικιωμένος άντρας έχει καταφέρει να διατηρήσει απίστευτα νεανική την εμφάνισή του, χάρη στην καθημερινή γυμναστική εδώ και 35 χρόνια αλλά και την υγιεινή διατροφή που ακολουθεί.

«Ο γιατρός μου μου λέει πως οι εξετάσεις μου είναι μάξιμουμ 60άρη» είχε δηλώσει παλαιότερα ο Γιανγκ, που έχει… προειδοποιήσει πως σκοπεύει να συνεχίσει να προπονείται ανελλιπώς μέχρι να φτάσει τα 80.

 

 

Ποια όμως είναι τα μυστικά του Σινμίν για το απίστευτό σώμα και νεανικότητά του;

- Αυστηρή διατροφή επικεντρωμένη στις φυτικές ίνες και τις πρωτεΐνες την οποία ο Σινμίν ακολουθεί τα τελευταία 10 χρόνια.
- 6-8 αυγά για πρωινό, καθώς και ντομάτες, αγγούρι, βρώμη και στήθος κοτόπουλου
- Πρωινό τζόκινγκ κάθε μέρα
- Στη συνέχεια, προπόνηση για ενδυνάμωση της μυικής δύναμης επί μιάμιση ώρα. «Κατά τη διάρκεια της προπόνησης να θυμάστε τρία πράγματα» λέει. «Βεβαιωθείτε ότι κάνετε τις ίδιες κινήσεις. Χτίστε μυς και κάψτε λίπος. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την ισορροπία σας».
- Αυτοπειθαρχία και επιμονή.

Τα επιτεύγματά του, του έχουν δώσει το όνομα «Iron Grandpa» (Παππούς από ατσάλι), στη διαδικτυακή κοινότητα bodybuilding. «Είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να συνεχίσω να προπονούμαι μέχρι τα 75. Και μετά μέχρι τα 80. Και κατόπιν τα 85» λέει, προσθέτοντας: «Θέλω να σπρώξω τα όρια του ανθρώπινου σώματος».

Ο Κινέζος bodybuilder σε αγώνες - Είναι ένας από τους πρώτους που διαγωνίστηκαν στο άθλημα το 1983

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ