Η διατροφή που θα σου χαρίσει τους κοιλιακούς των ονείρων σου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αναζητώντας το six pack με υγιείς πρακτικές.

Ηαπόκτηση κοιλιακών είναι μια πορεία γεμάτη προσπάθεια και αφοσίωση. Είναι ένας στόχος που κεντρίζει το ενδιαφέρον πολλών και όχι άδικα. Ωστόσο, γνωρίζουμε πως αυτή η πορεία είναι περίπλοκη και απαιτητική, αν και όχι ανέφικτη. Αυτό ωστόσο που πρέπει να ξέρουμε όλοι, είναι ότι η διατροφή παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία.

Ενώ το γυμναστήριο μπορεί να προσφέρει το πλαίσιο για την ανάπτυξη των κοιλιακών μυών, η διατροφή είναι αυτή που καθορίζει το αποτέλεσμα. Και φυσικά, δεν πρέπει να μιλάμε μόνο για την ποσότητα των θερμίδων που καταναλώνουμε αλλά και για την ποιότητα των τροφίμων που επιλέγουμε.

Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι η διαδικασία της απόκτησης κοιλιακών απαιτεί θερμιδικό έλλειμμα ενώ, φυσικά και πρέπει να παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που θα υποστηρίξουν τη μυική ανάπτυξη και την απώλεια λίπους.

Όσον αφορά λοιπόν τη διατροφή, τα πράγματα δεν πρέπει να τα περιπλέκουμε. Δε χρειάζεται να πέσεις δηλαδή θύμα ακραίων τάσεων. Αν θέλεις να αποκτήσεις κοιλιακούς, η λύση βρίσκεται σίγουρα στην ισορροπημένη διατροφή που παρέχει αρκετές θερμίδες για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Από τι αποτελείται όμως μία ισορροπημένη διατροφή; H ισορροπημένη διατροφή απαιτεί μια ποικιλία τροφίμων. Οι υπερβολικοί περιορισμοί μπορούν να οδηγήσουν σε αρνητικές συνέπειες για την ψυχική υγεία και τη σχέση με το φαγητό.

Το σημαντικότερο βέβαια είναι να υιοθετήσεις έναν τρόπο ζωής που να είναι βιώσιμος και να συμβάλλει στην ευημερία σου. Αν και είναι φυσικό να επιδιώκεις αλλαγές στο σώμα σου, πρέπει να το κάνεις με σεβασμό προς τον εαυτό σου και χωρίς ακραίες πρακτικές που θα μπορούσαν να βλάψουν την ψυχική σου υγεία. Συνεπώς, η ισορροπημένη διατροφή, που απαιτεί μια ποικιλία τροφίμων, είναι η λύση. Οι υπερβολικοί περιορισμοί μπορούν να οδηγήσουν σε αρνητικές συνέπειες για την ψυχική υγεία και τη σχέση με το φαγητό.

Τέλος, όσον αφορά τα αποτελέσματα, η προσπάθεια για μια καλύτερη σωματική σύνθεση απαιτεί υπομονή και αφοσίωση. Και πίστεψέ μας, μπορείς.

Πηγή: esquire.com.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το ιδανικό λαχανικό για να τρως πριν την προπόνηση