Τα άγνωστα ερωτογενή σημεία της που κάθε γυναίκα θέλει να αγγίζεις

  • Κατηγορία Woman
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Οι πιο ευαίσθητες αλλά λιγότερο δημοφιλείς ερωτογενείς ζώνες πάνω στο σώμα της.

Το πού εσύ προτιμάς ν' ακουμπάς μια γυναίκα το ξέρουμε. Δεν κρύβει καμία πρωτοτυπία το ότι το χέρι σου πάει μόνο του σε (προφανέστατα) μέρη όπως οπίσθια, αιδοίο και στήθος, περιοχές οι οποίες παρεμπιπτόντως είναι γεμάτες νεύρα, οπότε καλά κάνεις, αφού το απολαμβάνει εξίσου. Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μόνα σημεία πάνω της που αποζητούν το χάδι σου.

Υπάρχουν κι άλλα, λιγότερο αυτονόητα αλλά με πολύ ευαίσθητους αισθητήρες, τα οποία παραμελείς. Μάλιστα για κάποια από αυτά δε γνωρίζει ούτε η ίδια το πόσο ευχάριστα είναι τα δάχτυλά σου πάνω τους. Έκπληξέ την ευχάριστα.

Μαλλιά
Αρκεί να μην έχει πάει κομμωτήριο. Ξεκίνα από ψηλά, παίξε τις άκρες στα δάχτυλά σου και κατάληξε στο σβέρκο της. Θα «σβήσει» στα χέρια σου.

Εσωτερικό των μηρών
Ναι, στους προσαγωγούς της, για ευνόητους λόγους. Κράτα γερά και προσπάθησε να μην αγγίξεις εκεί που όλοι φανταζόμαστε.

Χαμηλά στα πόδια
Το Pulp Fiction μας δίδαξε πως το να τρίβεις τις πατούσες της γυναίκας κάποιου άλλου μπορεί να γίνει αφορμή για φονικό. Το μασάζ ποδιών για μερικές είναι εφάμιλλο του σεξ. Ναι. Τόσο διεγερτικό. Κάν' το σωστά ζητώντας της να σου φέρει την κρέμα σώματός της ή ένα λάδι για μασάζ.

Λοβοί αυτιών
Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο άγγιγμα γι' αυτό και θα της προκαλέσουν ανέλπιστη ευχαρίστηση όταν έρθουν σ' επαφή με τα δάχτυλα ή τα χείλη ή τα δόντια σου.

Παλάμες
Τα χέρια δεν είναι μόνο για να αγγίζουν, αλλά και για να αγγίζονται. Διάσχισε με τις άκρες των δαχτύλων σου την παλάμη σε όλη τη διαδρομή μέχρι τη ρίζα της και δες την να τρέμει από χαρά (εκείνη, όχι την παλάμη).

Πίσω από τα γόνατα
Τόσο υποτιμημένη κι όμως τόσο ερωτογενής περιοχή. Χάιδεψέ την απαλά εκεί που δεν το περιμένει.

Κάτω μέρος της πλάτης
Ευαίσθητο και γεμάτο νεύρα, μ' ένα άγγιγμά σου εκεί ανατριχιάζει σύγκορμη.

Κλείδα
Το χάδι στην καλοσχηματισμένη και όμορφη αυτή περιοχή της γυναίκας είναι πάντα ελκυστικό και ακαταμάχητο.

Σβέρκος
Πρώτοι απ' όλους οι Αρχαίοι Ιάπωνες αναγνώρισαν τη γοητεία του γυναικείου σβέρκου. Βασικά ήταν από τα ελάχιστα μέρη που άφηναν ακάλυπτες οι παραδοσιακές ενδυμασίες των γυναικών της εποχής. Εξίσου ευχάριστο είναι το άγγιγμα και για σένα στο δικό σου αντίστοιχο σημείο, οπότε ξέρει καλά τι εννοούμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ