Πόσα λεπτά διαρκεί ένας γύρος σεξ (με τα προκαταρκτικά)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Έρευνα αποκαλύπτει πόσο χρόνο αφιερώνουν κατά μέσο όρο στα προκαταρκτικά και πόσο χρόνο στο σεξ αυτό καθ' αυτό τα ζευγάρια σήμερα.

Νέα μελέτη υποστηρίζει ότι ανακάλυψε ποια είναι η μέση διάρκεια ενός πλήρους γύρου σεξ, που περιλαμβάνει προκαταρκτικά και διείσδυση.

Αναλυτικότερα
Η διαδικτυακή εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών Lovehoney διεξήγαγε έρευνα γύρω από τη διάρκεια του σεξ, ζητώντας από 4.400 άντρες και γυναίκες να απαντήσουν πόσο χρόνο περίπου αφιερώνουν με τον / την σύντροφό τους στη σεξουαλική πράξη. Από τη φάση των προκαταρκτικών μέχρι τη διείσδυση και την εκσπερμάτιση.

Όπως διαπιστώθηκε από τις απαντήσεις των συμμετεχόντων, η πλειοψηφία κάνει σεξ για 19 λεπτά, τα δέκα από τα οποία αφιερώνει στα προκαταρκτικά και τα εννέα στη διείσδυση. Το 52% των ερωτηθέντων απάντησε ότι είναι ικανοποιημένο με τη διάρκεια αυτή, ενώ ένα 23% των αντρών και ένα 19% των γυναικών εμφανίστηκαν ανικανοποίητοι με τα 19 λεπτά.

Η άχρηστη πληροφορία
Ήξερες ότι η Τουρκία είναι η χώρα με τη μικρότερη διάρκεια στο σεξ στον πλανήτη; Τα ζευγάρια στη γείτονα χώρα κάνουν κατά μέσο όρο μόλις 3,7 λεπτά σεξ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ