Η must do λίστα της ανδρικής περιποίησης για το φθινόπωρο

  • Κατηγορία Beauty
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Όσο και να μη θες να το πιστέψεις το καλοκαίρι τελείωσε και καλό είναι να φροντίσεις να μπεις σιγά σιγά σε φθινοπωρινό mood.

Και μια καλή αρχή είναι να περιποιηθείς το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπό σου μετά το καλοκαίρι και να τα προετοιμάσεις για το χειμώνα.

Το καλοκαίρι, μπορεί να είναι απολαυστικό, αλλά δυστυχώς ο ήλιος, η ζέστη, ο ιδρώτας, η αρμύρα της θάλασσας και ο αέρας κάνουν μεγάλη ζημιά σε μαλλιά και επιδερμίδα και ήρθε η στιγμή να επανορθώσεις τις όποιες φθορές.

1. Πρόσωπο

Είναι σχεδόν βέβαιο πως μετά το καλοκαίρι, η επιδερμίδα του προσώπου χρειάζεται περιποίηση. Ξεκίνα με ένα βαθύ καθαρισμό προσώπου και καλό είναι να κάνεις και απολέπιση για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα. Επίσης επένδυσε σε μια καλή ενυδατική κρέμα προσώπου και φρόντισε να τη βάζεις καθημερινά. Έτσι και θα διατηρήσεις το όποιο καλοκαιρινό μαύρισμα σου και θα βελτιώσεις την όψη του δέρματος σου και θα το "ξεδιψάσεις".

Αν έχεις μούσια, μουστάκι ή γένια φρόντισε να τα πλένεις συχνά και να τα τριμάρεις για να απομακρύνεις τυχόν φθορές στην τρίχα.
ο οποίος θα δώσει την λάμψη που χρειάζεται το δέρμα σου και φυσικά θα σε κάνει να φαίνεσαι πολύ πιο φρέσκος!

2. Μαλλιά

Οι άνδρες το καλοκαίρι έχουν την τάση να ιδρώνουν αρκετά με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας τα μαλλιά να είναι αρκετά λιπαρά. Πέραν της λιπαρότητας τα μαλλιά λόγω της μεγάλης έκθεσης στον ήλιο έχουν την τάση να σπάνε και να ξηραίνουν. Η λύση για την επαναφορά της υγείας των μαλλιών βρίσκεται στο συχνό λούσιμο. Η συμβουλή μας είναι να λούζεστε κάθε δύο ήμερες έτσι ώστε να μην χάνεται και το φυσικό έλαιο το οποίο εκκρίνει ο οργανισμός για την σωστή υγεία της κεφαλής. Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά σας θα βρούν και πάλι την φόρμα τους. Επίσης μην ξεχνάτε τη χρήση ενυδατικών conditioners. Τέλος καλό θα ήταν να επισκεφτείτε και τον κουρέα σας και να μειώσετε λίγο το μήκος των μαλλιών σας απομακρύνοντας την "ψαλίδα" που ίσως έχουν αποκτήσει από την καλοκαιρινή "ταλαιπωρία".

3. Σώμα

Όπως και η επιδερμίδα του προσώπου, έτσι και το δέρμα του σώματός σας, μετά το καλοκαίρι χρειάζεται ενυδάτωση. Το μυστικό είναι το ίδιο: βαθύς καθαρισμός - απολέπιση και χρήση ενυδατικής κρέμας σώματος, που καλό είναι να την εφαρμόζετε μετά από κάθε μπάνιο ή ντους.

Πηγή: mag.sigmalive.com

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ