Ο Cristiano Ronaldo έχει μπει σε... beast mode - Μάθε πως γυμνάζεται

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η Saudi Pro League έχει χειμερινή διακοπή και ο Cristiano που αγωνίζεται με την Αλ Νασρ, θα μπορούσε αυτό το διάστημα να αναπαύεται, αλλά αντίθετα, ο ίδιος φρόντισε να μας δείξει πως... λιώνει στο γυμναστήριο και πως το κορμί του έχει γίνει πιο... φέτες και πιο γυμνασμένο από ποτέ!

Ο Πορτογάλος άσσος των γηπέδων ποδοσφαίρου, μπορεί να ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που τον δείχνει να απολαμβάνει τη θάλασσα μαζί με τη σύντροφό του, αλλά στα stories του, έδειξε σε όλους πως δεν σταματά στιγμή να γυμνάζεται.

Στο πρώτο story του φροντίζει να δείξει πόσο γυμνασμένη πλάτη έχει...

Στο δεύτερο εμφανίζεται να κρατά δύο αλτήρες μπροστά από τον καθρέφτη με τους κοιλιακούς του να μοιάζουν να είναι βγαλμένοι από ταινία όπου πρωταγωνιστεί κάποιος σούπερ ήρωας.

Φυσικά ο Cristiano διαθέτει home gym στην πολυτελή κατοικία του στο Ριάντ, αλλά ο ίδιος μας έχει προτείνει στο παρελθόν και ασκήσεις που κάνει χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό.

Οι ασκήσεις που σύμφωνα με τον Ronaldo μπορείς να συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου ακόμη και αν γυμνάζεσαι στο σπίτι χωρίς home gym:

Ασκήσεις για τα πόδια

Για να γυμνάσει τα πόδια και τους γλουτούς, ο Cristiano ξεκινάει με έναν συνδυασμό από προβολές μπροστά και πίσω, αλλά και καθίσματα με άλμα. Επαναλήψεις κάνεις όσες αντέχεις.

Ασκήσεις στο σπίτι για τον κορμό

Ο Ronaldo σε συμβουλεύει να κάνεις 2 σετ από 25 επαναλήψεις με τις ακόλουθες ασκήσεις: πλάγιους κοιλιακούς, ροκανίσματα και ανύψωση ποδιών.

Ασκήσεις για γλουτούς και χέρια

Για τα χέρια η κλασική άσκηση που μπορείς να κάνεις στο σπίτι είναι τα push-ups, ενώ για τους γλουτούς μπορείς να εντάξεις στην προπόνησή σου και τους πλάγιους κοιλιακούς. Επιπλέον, 10 επαναλήψεις απ’τα αγαπημένα καθίσματα.

Ασκήσεις για κοιλιακούς

Ξεκίνα με 10 επαναλήψεις με up-down σανίδα και συνέχισε με mountain climbers για ενδυνάμωση του κορμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ