Γνωστός bodybuilder ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Είχε δείξει προβληματική συμπεριφορά στη ΔΙ.ΑΣ και τον είχαν μεταθέσει σε τμήμα - Πρωταγωνιστής και σε βίντεο κλιπ του Snik.

Πρωταγωνιστής στον χώρο του bodybuilding, «ηθοποιός» σε βίντεο κλιπ του τράπερ Snik, προβληματικός αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και φυσικά μεγάλος «παίκτης» στο χώρο διακίνησης ναρκωτικών είναι ο 33χρονος αστυνομικός που συνελήφθη από τους Αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ να «σπρώχνει» ναρκωτικά με το περιπολικό.

Ο 33χρονος τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπηρετούσε στο Τμήμα Παλαιού Φαλήρου με συνάδελφο του, που συνελήφθη και αυτός, καθώς μετατέθηκε εκεί από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ στην οποία αδυνατούσε να προσαρμοστεί, δείχνοντας να αδιαφορεί για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Ουσιαστικά, λένε οι πληροφορίες από τους Αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ, έμπλεξε και τον άλλο ειδικό φρουρό που τον προμήθευε ναρκωτικά και τον έπεισε να χρησιμοποιήσει το διαμέρισμα του ως καβάντζα.

Παράλληλα, συνελήφθησαν και οι σύντροφοι των δυο αστυνομικών και ερευνάται η συμμετοχή τους στο κύκλωμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 2,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 46 δισκία, 11 φιαλίδια με άγνωστες υγρές ουσίες.

Ο αστυφύλακας διακινούσε ναρκωτικά με περιπολικό

Υπενθυμίζεται ότι χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές και συγκεκριμένα, η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σε συνολικά έξι άτομα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ένας αστυφύλακας, αλλά και ένας ειδικός φρουρός οι οποίοι υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί είναι κατά περίπτωση για παραβάσεις των νομοθεσιών περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ερασιτεχνικού – επαγγελματικού αθλητισμού, καθώς και για παράβαση καθήκοντος.

Συγκεκριμένα, ο αστυφύλακας, τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2022, διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, κυρίως ακατέργαστη κάνναβη, τις οποίες προμηθευόταν από έτερο συλληφθέντα. Από την άλλη, ο ειδικός φρουρός φαίνεται πως προμηθευόταν ναρκωτικά μόνο για ίδια χρήση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η αστυνομία, ο αστυφύλακας χρησιμοποιούσε περιπολικό για να διακινεί ναρκωτικά και όπως αναφέρεται «η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον ίδιο γινόταν με τη χρήση υπηρεσιακού αυτοκινήτου κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ