Πώς αντιμετωπίζεται η χαλάρωση κάτω από τα μπράτσα;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Γιατί είναι πιο δύσκολο για τις γυναίκες άνω των 30 ετών

Η χαλάρωση κάτω από τα μπράτσα είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας και βάρους.Σταδιακά, όσο περνάνε τα χρόνια, η χαλάρωση μεγαλώνει και είναι πιο δύσκολο να δυναμώσει αυτό το σημείο του σώματος. 

Μετά την ηλικία των 30, το σωματικό λίπος στις γυναίκες αυξάνεται και η δύναμη των μυών μειώνεται. Αυτές οι αλλαγές γίνονται εξαιτίας των ορμονικών αλλαγών που αλλάζουν το ρυθμό του μεταβολισμού και έτσι, οι θερμίδες καίγονται πιο δύσκολα.

Τις περισσότερες φορές αιτία της χαλάρωσης στον τρικέφαλο είναι ότι εκεί βρίσκεται μια από τις λιποαποθήκες του σώματος. Μέρος του περίσσιου σωματικού βάρους συσσωρεύεται κάτω από τα μπράτσα και επειδή αυτό το σημείο δύσκολα ασκείται με τις καθημερινές κινήσεις, χρειάζονται ειδικές ασκήσεις δυο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Οι ασκήσεις που μπορούν να βοηθήσουν γίνονται κυρίως με βαράκια, αλλά και το ίδιο το βάρος του σώματος. Για να υπάρχει αποτέλεσμα, πρέπει οι ασκήσεις να συνδυαστούν με διατροφή και αερόβια γυμναστική, ώστε να χάνεται περισσότερο λίπος.

#1 Βυθίσεις τρικέφαλων

Στηριχτείτε με τις παλάμες σε μια καρέκλα ή μια γερή επιφάνεια. Τεντώστε τα πόδια μπροστά και στηριχτείτε στις φτέρνες. Κρατήστε τον κορμό ίσιο και λυγίστε τους αγκώνες ελαφρά προς τα κάτω. Κάντε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

kathismata pagkaki

#2 Push ups

Τα push ups είναι μια από τις καλύτερες ασκήσεις για τα χέρια. Σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να κρατήσει το βάρος του σώματός του, μπορεί να κάνει τα λεγόμενα «γυναικεία» push ups. Στηριχτείτε στα χέρια και ακουμπήστε τα γόνατα στο έδαφος. Ενώστε τα δυο πόδια σταυρωτά και κατεβάστε τον θώρακα σιγά σιγά προς τα κάτω, λυγίζοντας τους αγκώνες. Κάντε 10-15 επαναλήψεις.

#3 Εκτάσεις τρικεφάλων

Ανοίξτε τα πόδια, ώστε να βρίσκονται στο ίδιο μήκος με τους ώμους. Πάρτε ένα βαράκι και σηκώστε το ένα χέρι δίπλα από το κεφάλι και κρατήστε το σταθερό με το ελεύθερο χέρι, πιάνοντας το κάτω μέρος του μπράτσου. Λυγίστε σιγά σιγά το χέρι με το βαράκι μέχρι να ακουμπήσει στην ωμοπλάτη. Κάντε 3 σετ των 12-15 επαναλήψεων. Η εισπνοή πρέπει να γίνεται όταν κατεβαίνουν προς τα πίσω τα βαράκια και η εκπνοή όταν τα χέρια ισιώνουν πάνω από το κεφάλι. Η ίδια άσκηση μπορεί να γίνει και με τα δυο χέρια, ενώνοντας τα δυο βαράκια.

xeria askisi

#4 Kickbacks τρικεφάλων

Πάρτε ένα βαράκι, σκύψτε ελαφρά προς τα μπρος, κρατώντας την πλάτη σε μια ευθεία. Κρατήστε τα μπράτσα κοντά στα πλευρά και δημιουργήστε μια κλίση 90 μοιρών ανάμεσα στο μπράτσο και στο κάτω μέρος του χεριού και σιγά σιγά τεντώστε το χέρι προς τα πίσω, ώστε να έρθει σε μια ευθεία γραμμή. Κρατήστε σταθερή τη θέση των χεριών και επαναλάβετε 15 φορές. Κάντε συνολικά 3 σετ.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Οι super ασκήσεις για το εσωτερικό των μηρών (video)
  • Πόσες θερμίδες καίμε με τις δουλειές του σπιτιού
  • Ο γυναικείος οργανισμός αντέχει περισσότερο από τους άνδρες κατά την άσκηση!
  • 5 τροφές που προκαλούν κυτταρίτιδα
  • Oι ιατρικές εξετάσεις που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα στην ηλικία των 30, 40, 50 και 60
  • Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ!
loading...