Πως ο διαδικτυακός τζόγος άλλαξε την διασκέδαση εν μέσω κορωνοϊού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας είδαν την προσωπική τους ζωή να αλλάζει ριζικά τους τελευταίους μήνες παρακολουθώντας εμβρόντητοι την εξάπλωση της πανδημίας του Κορονοϊού.

Αναγκάστηκαν να αλλάξουν βίαια τις καθημερινές τους συνήθειες στην εργασία, τις κοινωνικές δραστηριότητες και τη διασκέδαση την ώρα που ο κατ’ οίκων περιορισμός τους πίεζε ψυχολογικά. Οι αλλαγές φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην είναι εμφανείς στον διαδικτυακό τζόγο και το στοίχημα όπου οι παίκτες εμπιστεύτηκαν τη novibet.gr/stoixima για τη διασκέδασή τους. Ας δούμε όμως τον τρόπο με τον οποίο ο διαδικτυακός τζόγος άλλαξε τη διασκέδασή μας εν μέσω Κορονοϊού.

Η αναβολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας υποχρέωσε τις online στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως να περιορίσουν τις επιλογές που προσέφεραν καθημερινά στα μέλη τους. Ακυρώσεις στοιχημάτων, μικρά κουπόνια σε άγνωστες και αμφιβόλου αξιοπιστίας αναμετρήσεις κλόνισαν σημαντικά την εμπιστοσύνη των παικτών σε αυτό που ονομάζουμε διαδικτυακό τζόγο. Για πολλούς μία από τις βασικές διεξόδους διασκέδασης άλλαξε απότομα μεταβάλλοντας την καθημερινότητα όλων όσων ασχολούνται πιο σχολαστικά με το online στοίχημα. Η μέχρι τότε διασκέδαση έδωσε τη θέση της σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση στρες πάντα σε συνάρτηση με τα όσα βιώναμε λόγω της πανδημίας.

Ο διαδικτυακός τζόγος άλλαξε ριζικά εν μέσω Κορονοϊού. Η γκάμα παιχνιδιών και στοιχηματικών επιλογών συρρικνώθηκε αισθητά με αποτέλεσμα οι παίκτες να δυσκολεύονται στις τελικές τους επιλογές. Αναγκασμένοι να συμπληρώνουν τα κουπόνια τους με παιχνίδια όπως το Πινγκ – Πονγκ έχασαν μεγάλο μέρος της διασκέδασής τους ενώ οι απώλειες δεν άργησαν να φανούν στο ταμείο τους. Άγνωστες διοργανώσεις μέχρι πρότινος βρέθηκαν ξαφνικά στο προσκήνιο αποτελώντας ουσιαστικά τις μοναδικές στοιχηματικές επιλογές και η διασκέδαση έδωσε τη θέση της στον εκνευρισμό. Για όσους ο τζόγος ήταν κάτι περισσότερο από μερικές στιγμές χαλάρωσης, οι τελευταίοι μήνες του Lockdown μάλλον κόστισαν ακριβά.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις οργανισμών όπως το ΚΕΘΕΑ που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εθισμένα από τον τζόγο άτομα, οι αιτήσεις μειώθηκαν αισθητά εν μέσω Κορονοϊού. Το στοιχείο αυτό αποδεικνύει εν μέρη σύμφωνα με τους ειδικούς την απομάκρυνση μεγάλου αριθμού παικτών από τον διαδικτυακό τζόγο το προηγούμενο διάστημα. Για άλλους πάλι ερμηνεύεται ως η άρνηση να παραδεχτούν οι παίκτες την εθιστική επίδραση του τζόγου όμως σίγουρα άλλαξε τον τρόπο διασκέδασης για πολλούς από αυτούς. Για να γίνει πιο αντιληπτό πως η πανδημία του Κορονοϊού έφερε πίσω τους παίκτες στον διαδικτυακό τζόγο, αξίζει να αναφέρουμε ότι ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό παικτών που είχαν αυτό-απαγορεύσει τη συμμετοχή τους στους online bookmakers ενεργοποίησαν εκ νέου τους λογαριασμούς τους το τελευταίο διάστημα.

Η απουσία αθλητικών αναμετρήσεων το στοίχημα στο διαδίκτυο δέχθηκε ένα τεράστιο πλήγμα. Οι παίκτες έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στα τυχερά παιχνίδια των online καζίνο που είδαν τους τζίρους τους να εκτοξεύονται εν μέσω κρίσης. Επιτραπέζια παιχνίδια και φρουτάκια μπήκαν στην καθημερινότητα των παικτών αλλάζοντας τον τρόπο διασκέδασής τους χωρίς ωστόσο να μειώνουν τα πονταρίσματά τους. Την τιμητική τους είχαν και τα virtual sports ή τα E-sports που κράτησαν όσο αυτό ήταν δυνατό, ζωντανό το ενδιαφέρον των παικτών για αυτό που πριν λίγους μήνες ονομάζαμε αθλητικό στοίχημα.

Ο διαδικτυακός τζόγος έχει αλλάξει κατά πολύ το διάστημα των τελευταίων μηνών και αυτό είχε άμεσο αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο διασκεδάζουν πλέον οι εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως. Η επανέναρξη των μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου φαίνεται να επαναφέρει μίας μορφής κανονικότητα στο Online Στοίχημα και οι παίκτες ετοιμάζονται να πάρουν θέση μάχης ενόψει της συνέχειας.

Πηγή: www.olivemagazine.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τέλος τα πανηγύρια και τον Αύγουστο »