mobadv

Συνέντευξη Τάσος Μισαηλίδης: «Στο Μuscle Club είμαστε μια μεγάλη οικογένεια»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

To iFitnessbook συναντήθηκε με τον Τάσο Μισαηλίδη, όπου μίλησε για το Mr. Hellas της Wabba, το κλίμα που επικρατεί στο Muscle Club αλλά και για το μεράκι των αθλητών του…

 

 

 

1. Πως ήταν η πορεία των παιδιών του ΜUSCLE CLUB στη Wabba τον Ιούνιο του 2014;

''Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία των παιδιών μας που δεν είχαν πάρει καλές θέσεις στο παρελθόν και με τις οδηγίες του Μuscle Club απέδειξαν ότι αξίζουν κάτι παραπάνω και γιατί όχι να κατακτήσουν τη κορυφή.''

Αριστερά ο Τάσος Μισαηλίδης στη μέση ο Πρωταθλητής και 4 φορές Μr. Kρήτη Παντελής Σταυρουλάκης και δεξια ο Θανάσης Υφαντόπουλος στο Παγκόσμιο της WABBA στο Ναύπλιο.

 

Η ναυαρχίδα του ΜUSCLE CLUB αλλά και ο πιο παλιός αθλητής ο Παντελής Σταυρουλάκης, ένας αθλητής θαύμα, στο ενεργητικό του εχει μόνο πρωτιές και δεν αφήνει περιθώρια για 2η θέση. Ένας αθλητής με ήθος που έχει ανεβάσει το πήχη ψηλά και πολύ καλό παιδί από τη Κρήτη. Κατεβαίνει σε μια απο τις πιο δυσκολες κατηγορίες στα παγκόσμια και όσοι έχουν δει φωτογραφίες του καταλαβαίνουν γιατί είναι πάντα στη πρώτη 3αδα. Περιμένουμε πάρα πολλά και ειμαι σίγουρος οτι θα τα καταφέρει γιατί είναι ένας πολεμιστής που κάθε φορά γίνεται όλο και καλύτερος για αυτό και έχει τον απέραντο σεβασμό μας.

 

Στιγμιότυπο από την απονομή του Mr.Κρήτή αριστερά ο Γιάννης Τσαγκαράκης ο 4  φορές Μr. Kρήτη Παντελής Σταυρουλάκης και δεξια η Κωσταντίνα Παπαδοπούλου

 

Αξίζει να αναφέρουμε τη Γεωργία Παπαδοπούλου που κατέκτησε τη πρώτη θέση στο παγκόσμιο ανάμεσα σε πολλές αξιόλογες αθλήτριες, όπως και ο Διονύσης Γενιατάκης που για πολύ κόσμο έπρεπε να είναι νικητής του παγκοσμίου στη κατηγορία junior. Δε πειράζει όμως, σεβόμαστε την άποψη των κριτών κι αυτό μας κάνει καλύτερους αθλητές. Επίσης, τη Νατσα Μπαρούτα που κατέκτησε τη 2η θέση στο Mr.Κρήτη και το Mr.Hellas.

Nα μην ξεχάσουμε τη παρουσία του Γιώργου Μαργαρίτη που μας τιμά να είναι αθλητής του Muscle Club. Όπως και η Σοφία Μπαλαμπάνη που δυο εβδομάδες πριν το παγκόσμιο κατάφερε να μπει σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία και να μπει στη τελική 5αδα, ο Βασίλης Φυσατίδης φέτος έκανε μια καλή εμφάνιση και κατέκτησε τη πρώτη θέση στο Mr.Hellas και προσωπικά νομίζω ότι έκανε τη διαφορά από προηγούμενες εμφανίσεις.

 

2. Τι επιδιώκετε από τους αθλητές σας τώρα τον Νοέμβριο, αλλά και γενικά;

«Εμείς θέλουμε κυρίως τα παιδιά να είναι, πρώτα από όλα, καλοί άνθρωποι και αξιόλογοι αθλητές. Σαφώς μας νοιάζει το αποτέλεσμα, αλλά πρώτα από όλα θέλουμε να έχουν αθλητική παιδεία και να αισθάνονται ότι ανήκουν σε μια μεγάλη οικογένεια. Σίγουρα, ξέρουν ότι είμαστε πάντα δίπλα τους, όχι μόνο στο αθλητικό κομμάτι, αλλά και σαν άνθρωποι».

 

3. Πως έζησες το τελευταίο Mr.Hellas; Δώσε μια εικόνα στον κόσμο…

«Στο τελευταίο Mr.Hellas της Wabba που έγινε στις 2 Ιουνίου είδαμε μια διοργάνωση διαφορετική από τι άλλες σε θέμα στησίματος και show. Από όσο ξέρω, οι αθλητές το ευχαριστήθηκαν, ενώ κι ο κόσμος που παρευρέθη πέρασε πολύ όμορφα κι αυτό το δηλώνει η ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα».

 

4. Ξέρουμε ότι επιμελήθηκες εσύ τη διοργάνωση και ανέβασες ψηλά τον πήχη. Μίλησέ μας γι αυτό…

«Ο αγώνας αυτός ήταν το όνειρό μου. Νομίζω ότι αξίζει και στου αθλητές και στον κόσμο να βλέπει ένα τέτοιο θέαμα. Είμαι αρκετά χαρούμενος που μας τίμησαν με τη παρουσία τους άνθρωποι του πολιτικού χώρου, άνθρωποι της showbiz, επιχειρηματίες, παγκόσμιοι πρωταθλητές από διάφορα αθλήματα και η γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη.

Να τονίσω ότι χρειάστηκαν πολλά χρήματα για να στηθεί όλο αυτό το show με τους χορευτές, τις χορεύτριες, τον ήχο, το φως και τους εξαερισμούς. Οι αθλητές είχαν τα φρούτα τους και τα νερά τους για οποία ευχαριστήσουμε τον όμιλο Σπανός ΑΕ. Νομίζω ότι έβαλα ένα λιθαράκι παραπάνω για να απολαύσει ο κόσμος έναν καλό αγώνα. Ελπίζω κι επιδιώκω για το μέλλον να γίνει ακόμη ένας καλύτερος αγώνας και αυτή τη φορά με ένα πιο σοβαρό χρηματικό έπαθλο».

Ευχαριστώ πολύ το ifitnessbook για τη φιλοξενία του και πιστεύω ότι είναι το πιο αξιόπιστο site για την ενημέρωση του κόσμου!

 

 

MISAILIDIS NEW FITNESS BODYBUILDING  

{fcomments}

 

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ρίξε «βόμβα» στο λίπος με το Dorian Yates Blackbombs
  • Ο Γιάννης Θεράπος στην 14η θέση της IFBB World Ranking Amateur 2018!
  • Η Ευαγγελία Κεραμιδά και επίσημα στην ομάδα του Muscle Club!
  • F2 Whey Force: Η καθαρή και οικονομική πρωτεΐνη για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας σου!
  • Κάψε λίπος στο Speeding Bike by X-TREME Stores
  • Ενίσχυσε το σώμα σου με την Superior 1000C Vitamin!
loading...

GIF ISO FINAL 1