Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν κάνει σεξ

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

5+1 πράγματα που σου... 'ρχονται με την κοπέλα από πάνω!

Το σεξ με την κοπέλα από πάνω, είναι από τα πλέον διαδεδομένα. Αγαπημένη στάση πολλών, απολαυστική όσο λίγες κι εύκολη στην εκτέλεσή της. Ειδικά αυτό το τελευταίο, κάνει τη διαφορά για όσους δεν τρελαίνονται με τα ακροβατικά.

Έχετε αναρρωτηθεί όμως, τι περνά από το μυαλό ενός άντρα εκείνες τις στιγμές; Εγώ το σκέφτηκα λίγο και τα συμπεράσματα έχουν ενδιαφέρον. Και πλάκα. Και είναι λίγο creepy να συνειδητοποιείς τι σκέψεις κάνει ο εγκέφαλος σε κάτι τέτοιες φάσεις.

Παραδέξου το φίλε αναγνώστη, κάτι τέτοια δε σκέφτεσαι κι εσύ;

Θα μπορούσα να μείνω έτσι για ...μήνες!

Το καλύτερο σεξ, είναι το ξεκούραστο σεξ. Λυπάμαι που χαλάω το όνειρο ορισμένων, αλλά το κρεβάτι είναι ...κρεβάτι κι όχι γυμναστήριο. Και το σεξ με την κοπέλα από πάνω, είναι ο ορισμός της «απολαυστικής ξεκούρασης». Το μόνο που μπορεί να χαλάσει αυτήν την υπέροχη στιγμή, είναι οι υπερβολικά εξελιγμένες ικανότητες της παρτενέρ η οποία αν εντοπίσει το κουμπί, μπορεί να μας ...τελειώσει σε ελάχιστα λεπτά. Αν δεν ήταν κι αυτό, δε θα μας χάλαγε να μείνουμε έτσι για ...ωωωωρες!

ΒΥΖΓΙΑ!

Καμία (μα καμία) άλλη στάση, δεν προσφέρει τέτοια οπτική επαφή με το γυναικείο χαρακτηριστικό που ερεθίζει όσο τίποτα τους άντρες. Προφανώς αναφέρομαι στο στήθος, το οποίο στην εν λόγω στάση είναι και το μόνο που φαίνεται στον ...ορίζοντα!

Τι υποτίθεται πως πρέπει να κάνω με τα χέρια μου;

Το να είσαι ξαπλωμένος με τη γυναίκα να έχει αναλάβει την πρωτοβουλία, σου αφήνει πολλά περιθώρια για τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να συμπεριφερθείς εκείνη τη στιγμή. Ενασχόληση με τα οπίσθια, το στήθος, τα μαλλιά, τα χείλη, τα πόδια και γενικότερα όλα τα μέρη του σώματος της παρτενέρ. Ωστόσο, όλες αυτές οι επιλογές είναι αρκετές για να μας σκαλώσουν κι εν τέλει να μην ξέρουμε πώς ακριβώς να ενεργήσουμε.

Κάτι τέτοιες στιγμές χρειάζεται η κρυφή κάμερα

Μπορεί να μην το παραδέχεσαι ανοιχτά στη σύντροφό σου, μεταξύ μας όμως, είναι κοινό μυστικό η φαντασίωση κάθε (σχεδόν) άντρα, να πρωταγωνιστήσει στο δικό του ...sex tape. Και η στάση στην οποία αναφέρεται αυτό το άρθρο, είναι από τις πλέον κατάλληλες για να σκεφτείς το ενδεχόμενο αυτό.

Σε παρακαλώ, μη μου σπάσεις το...

Για να μην τα ωραιοποιούμε όλα πάντως, όπως κάθε στάση έτσι και η εν λόγω έχει τα αρνητικά της. Και το βασικότερο που μπορώ να σκεφτώ, είναι η φάση κατά της οποία η κοπέλα απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτό που γίνεται, ανεβάζει τον ρυθμό σε μεγάλο βαθμό και σε συνδυασμό με τις ενδεχόμενες απότομες κινήσεις, προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα στον φίλο της. Οκ, καλή η καύλα αλλά μην καταλήξουμε και στα επείγοντα...

Και τώρα ...στα 4!

Και κλείνω με την τελευταία σκέψη που περνά από το μυαλό ενός άντρα που έχει την κοπέλα του από πάνω. Αναφέρομαι φυσικά, στη στιγμή όπου αποφασίζουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας ανακτώντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωραίος ο ερωτισμός της στάσης αυτής, αλλά τι να το κάνεις ένα σεξ που δε είναι σε καμία του στιγμή ...kinky;

1111banner

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • 5 αλλαγές στη διατροφή για ανεβασμένη ερωτική διάθεση!
  • Οι στάσεις του σεξ που γυμνάζουν καλύτερα και από βάρη
  • Σε ποιο σημείο ερεθίζονται περισσότερο οι γυναίκες;
  • Αρθρίτιδα: Πώς να μη στερηθείτε την απόλαυση του σεξ
  • Αυτά τα ποτά και οι τροφές καταστρέφουν τη διάθεση για σεξ
  • Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ!
loading...

GIF ISO FINAL 1