5 ιδέες για ραντεβού χωρίς χρήματα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και εσύ ακόμα δεν έχεις κανονίσει να κάνεις κάτι με τον καλό σου;

Εδώ σου έχω τις πιο ρομαντικές και έξυπνες ιδέες για ραντεβού χωρίς χρήματα, που θα σε σώσουν από πολύ κόπο και χρόνο για ψάξιμο, αλλά και χρήματα!

Η γιορτή των ερωτευμένων είναι ένα μεγάλο γεγονός σε κάθε σχέση, είτε είναι μικρής διάρκειας είτε μακροχρόνια, αφού είναι μια καλή ευκαιρία να βρείτε λίγο χρόνο εσύ και ο καλός σου για να έρθετε πιο κοντά, να μιλήσετε περισσότερο για όσα σας απασχολούν μέσα στη σχέση σας αλλά και να ανακαλύψετε καινούργια κοινά ενδιαφέροντα.

Αφού λοιπόν η μέρα αυτή αφορά εσάς και μόνο εσάς, είναι ευκαιρία να εστιάσετε σε πράγματα που έχουν σημασία όπως η επικοινωνία και η εγγύτητα που έχετε ως ζευγάρι και να αφήσετε για κάποιες άλλες μέρες τις εξόδους σε εντυπωσιακά εστιατόρια ή μπαρ.

Εδώ θα βρεις μερικές από τις πιο ευφάνταστες και εντυπωσιακές ιδέες για ένα ραντεβού χωρίς χρήματα την ημέρα του Αγία Βαλεντίνου, για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει περισσότερο σε εσένα και τον σύντροφό σου!

Φτιάξτε μαζί ένα γλυκό

Από την ημέρα των ερωτευμένων δεν θα πρέπει να λείπει μια γλυκιά αμαρτία και αυτό φέτος είναι μια καλή ιδέα να το αναλάβετε εσύ και ο καλός σου μαζί. Κάνε την προετοιμασία και πρότεινε στον σύντροφο σου να φτιάξετε μαζί ένα γλυκό ή την αγαπημένη σας τούρτα. Με αυτό τον τρόπο θα περάσετε χρόνο μαζί, θα διασκεδάσετε και στο τέλος θα μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας! Τι καλύτερο;

Απόγευμα σε μουσείο

Εκτός από το σώμα μας θα πρέπει να φροντίζουμε και το πνεύμα μας, και γι’αυτό ένα ρομαντικό και ήσυχο απόγευμα στο αγαπημένο σας μουσείο ή σε αυτό που δεν έχετε ακόμα καταφέρει να πάτε, είναι η ιδανική λύση για ένα δωρεάν ραντεβού. Πολλά από τα μουσεία προσφέρουν δωρεάν είσοδο σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες αλλά πάντα μπορείς να κάνεις και μια έρευνα στο διαδίκτυο για ειδικές περιπτώσεις.

Περίπατος στη φύση

Το λεγόμενο hiking έχει γίνει πλέον μόδα και τρόπος ζωής και όχι άδικα. Ο περίπατος στη φύση μας βοηθάει να εναρμονιστούμε με αυτή, να αναζωογονηθούμε και να ηρεμήσουμε από τους έντονους ρυθμούς ζωής. Πρότεινε στο σύντροφο σου να αναλάβει να βρει ένα υπέροχο βουνό ή μια δασώδη έκταση και εσύ ετοίμασε τα σνακ για τον δρόμο. Αυτό το ραντεβού θα σας μείνει αξέχαστο.

Τουρίστας για μια ημέρα

Πόσα μέρη και γειτονιές έχουν οι πόλεις μας και δεν τις ξέρουμε ακόμα; Η αλήθεια είναι πως λόγω της ρουτίνας πολλοί άνθρωποι το μόνο που χρειαζόμαστε για να ανανεωθούμε είναι μια μέρα περιπέτειας και εξερεύνησης.

Γίνε λοιπόν για μία μέρα τουρίστας στην πόλη σου και οργάνωσε μια περιήγηση σε μέρη που πάντα ήθελες να δεις και δεν το είχες κάνει ποτέ. Πάρε φωτογραφική μηχανή και το καλύτερο σου χαμόγελο και πήγαινε στο πιο ενθουσιώδες ραντεβού με το σύντροφο σου.

Ταινία στο σπίτι

Τελευταία αλλά και καλύτερη ( για εμένα ), μια βραδιά στο σπίτι με τον αγαπημένο σου και την ταινία που κυκλοφόρησε μόλις ή κλασικές τις οποίες και οι δύο αγαπάτε, είναι το πιο απλό αλλά και ρομαντικό ραντεβού χωρίς χρήματα. Ετοίμασε σνακ ή μια πίτσα και ξάπλωσε κάτω από μια ζεστή κουβέρτα με τον καλό σου. Μην ξεχάσεις να ανάψεις λίγα κεράκια για να κάνεις ατμόσφαιρα.

Πηγή: ediva.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

GIF ISO FINAL 1