mobadv

Το Μυαλό πέρα από την Ύλη: Τα Μυστικά της Ανθρώπινης Αύρας και των Προθέσεων

  • Κατηγορία Υγεία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Ένας Ρώσος επιστήμονας έχει μελετήσει το ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου και υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, χρησιμοποιώντας απλά τη δική τους ενέργεια. Αν και αυτή η ιδέα δεν είναι καινούργια, δεν υπάρχουν πολλοί οι οποίοι έχουν αφιερώσει το χρόνο για να αποδείξουν επιστημονικά τέτοιες ιδέες, αν και το πεδίο της κβαντικής φυσικής έχει ρίξει ισχυρό φως σχετικά με το θέμα εδώ και χρόνια. Ο Dr Konstantin Korotkov, καθηγητής της φυσικής στο St Petersburg State Technical University, αναφέρει ότι όταν σκεφτόμαστε θετικές και αρνητικές σκέψεις, η καθεμιά από αυτές έχει διαφορετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον γύρω μας. 
 
"Αναπτύσσουμε την ιδέα ότι η συνείδηση μας είναι μέρος του υλικού κόσμου και ότι με τη συνείδηση μας, μπορούμε να επηρεάσουμε άμεσα τον κόσμο μας," είπε ο Dr Konstantin Korotkov.
Εφόσον δεν μπορούμε να δούμε την ενέργεια με το ανθρώπινο μάτι, ο αόρατος κόσμος της ενέργειας μπορεί να είναι δύσκολο να συλληφθεί από το μυαλό χωρίς επιστημονικές μετρήσεις επαλήθευσης του τι συμβαίνει. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η μελέτη της συνείδησης που επηρεάζει την πραγματικότητα μας έχει παραμείνει σχεδόν ανέγγιχτη για τόσο πολύ καιρό. Με σκοπό τη δημιουργία μιας γέφυρας μεταξύ του υλικού και του αόρατου μας κόσμου, διεξάγονται επιστημονικά πειράματα χρησιμοποιώντας μια τεχνική που ονομάζεται βιοηλεκτρονική φωτογράφιση. Σε αυτά τα πειράματα, πρέπει να γίνει μια υπόθεση που να δηλώνει ότι το ανθρώπινο σώμα και η συνείδηση  εκπέμπουν συνεχώς ενέργεια. Μετά από αυτή την υπόθεση, η βιοηλεκτρονική φωτογράφιση στοχεύει να συλλάβει αυτά τα ενεργειακά πεδία που θεωρούνται ως ένα φως γύρω από το σώμα. Στον κόσμο της μεταφυσικής η εκπομπή της ενέργειας είναι γνωστή ως η αύρα ενός ατόμου, ενώ στον επιστημονικό τομέα, αναφέρεται συχνά ως το ενεργειακό μας πεδίο. 
 

Η Έρευνα 
 
Ο Dr Korotkov δεν είναι ο μόνος που μελετά τις επιρροές του ανθρώπινου μυαλού, των σκέψεων και της ενέργειας στο περιβάλλον γύρω μας. Στο εργαστήριο Princeton Engineering Anomalies Research (PEAR) έχουν επίσης προσπαθήσει να ερευνήσουν το θέμα καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι το μυαλό έχει στην πραγματικότητα μια μικρή ικανότητα να επηρεάσει την απόδοση των συσκευών γνωστών ως γεννήτριες τυχαίων συμβάντων (REGs).
 
Ένα πρόγραμμα που αρχικά ξεκίνησε όταν μία μαθήτρια ήταν περίεργη να μελετήσει τις επιπτώσεις του ανθρώπινου μυαλού και την πρόθεση του για το περιβάλλον, μετατράπηκε σε ένα αυστηρό εργαστήριο δοκιμών όπου ο Dr Robert Jahn και ο βοηθός του αφιέρωσαν πολλές ώρες πειραματισμού ώστε να καθοριστεί εάν ή όχι το μυαλό έχει πράγματι μια επίδραση στον φυσικό μας κόσμο. Ο Dr Jahn και ο βοηθός του ήταν σε θέση να διαπιστώσουν ότι τα ανθρώπινα μυαλά που αλληλεπιδρούσαν με τα μηχανήματα απέδειξαν μια σχέση που δεν ήταν υλικής φύσης. Το μυαλό ήταν σε θέση να επηρεάσει και να αλλάξει τα αποτελέσματα της μηχανής με τρόπους που ήταν ανεξήγητοι. Στην ουσία, η συνείδηση είχε μια επιρροή πάνω στον υλικό κόσμο.
 
Για τον προσδιορισμό των επιπτώσεων της πρόθεσης του μυαλού στον υλικό κόσμο, έχτισαν μια μηχανή που ονομάστηκε γεννήτρια τυχαίων αριθμών. Το μηχάνημα μιμούταν ουσιαστικά το ρίξιμο ενός νομίσματος και κατέγραφε τα αποτελέσματα με την πάροδο του χρόνου. Το μηχάνημα εκτελούσε 200 αναστροφές ανά δευτερόλεπτο και παρήγαγε ένα σταθμικό μέσο όρο 100 όπως θα περίμενε κανείς. Εγκαταλείποντας το αφύλακτο, το μηχάνημα συνέχιζε να παράγει τα αποτελέσματα που πρότειναν μια πιθανότητα 50/50 στο να πέσει είτε κορώνα είτε γράμματα. Τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα βρέθηκαν όταν η ανθρώπινη πρόθεση άρχισε να αλληλεπιδρά με το μηχάνημα. Αυτό που κάποτε ήταν μια τυχαία πιθανότητα 50/50 της παραγωγής κορώνας ή γραμμάτων, άρχισαν να αποκλίνουν από την προσδοκία, καθώς ο παρατηρητής άρχισε να έχει την πρόθεση να παραχθούν υψηλότεροι ή χαμηλότεροι αριθμοί. Ενώ οι επιπτώσεις του μυαλού πάνω στα μηχανήματα δεν ήταν μεγάλες, ήταν αρκετές ώστε η σύγχρονη φυσική να είναι σε θέση να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό είναι ίσως όπου ο κβαντικός κόσμος μπορεί να ρίξει φως;
 
Οι επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει αυτή η έρευνα για την ανθρωπότητα είναι αρκετά συναρπαστική δεδομένου ότι θα μπορούσε να φτάσει στη δημιουργία ενός κόσμου ειρήνης, υγιεινού τρόπου ζωής και χαράς. Αν οι προθέσεις και οι σκέψεις μπορούν να επηρεάσουν κάτι με τον τρόπο που έχει αποδειχθεί πιο πάνω, γιατί να μην διερευνηθούν τα όρια για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσουν αυτές οι επιπτώσεις; Είναι πεποίθησή μου ότι δημιουργούμε την πραγματικότητα μας με τις σκέψεις και τις προθέσεις μας, η επιστήμη έχει ήδη αρχίσει να το επιβεβαιώνει και σιγά-σιγά θα διαπιστώσουμε την πραγματική δύναμη του μυαλού και των προθέσεων μας. 
 
 
Πηγή: Collective-evolution.com
 

http://fit-blaster.com/

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Τι κάνουν στο σώμα και στο μυαλό σου τα συμπληρώματα για πριν την προπόνηση
  • Γιατί είναι ευεργετική για σώμα και μυαλό η πρωινή γυμναστική;
  • Οι πρακτικές εντολές που θ' αλλάξουν για πάντα το μυαλό και το σώμα σου
  • Στο μυαλό ενός άνδρα που απατά τη γυναίκα του
  • Σταυρόλεξα, sudoku και τακτικό σεξ για... μυαλό ξυράφι!
  • Γιατί το μυαλό σου πάει «σφαίρα» μετά την άσκηση
loading...

GIF ISO FINAL 1