«Η πορεία της Εθνικής δεν έχει σταματήσει ακόμη»

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δήλωσε πως ήταν σίγουρος για την χθεσινή νίκη της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και ξεκαθάρισε ότι η πορεία της στο Μουντιάλ δεν έχει σταματήσει. 
 
«Αυτά που ζήσαμε ήμουν σίγουρος ότι θα τα ζούσαμε, γιατί ήμουν σίγουρος ότι τα παιδιά θα τα καταφέρουν. Τα παιδιά πραγματικά το αξίζουν γιατί πραγματικά αγαπούν την πατρίδα και την ομάδα. Και αυτοί οι είναι οι πρώτοι που στεναχωριούνται όταν κάτι δεν πάει καλά», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του αρχηγού της Εθνικής στην κατάκτηση του Euro 2004 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 
 
«Το ευχάριστο είναι ότι πως συνεχώς η Εθνική γίνεται καλύτερη. Βελτιώνεται και έτσι μετά το 2004 βλέπουμε να συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό είναι μια επιτυχία. Είναι μια τεράστια επιτυχία, αλλά η πορεία της ομάδας δεν έχει σταματήσει εδώ στο 16. Δεν θέλω να κάνω προγνωστικά», τόνισε ο Θοδωρής Ζαγοράκης και συνέχισε: 
 
«Αν την έχουμε την Κοστα Ρίκα θα το δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Το χθεσινό παιχνίδι αν έμενε ισόπαλο θα ήμασταν πικραμένοι. Πρέπει να δούμε και ποιες χώρες έχουν μείνει έξω την στιγμή που εμείς συνεχίζουμε», δήλωσε και τέλος έπλεξε το εγκώμιο του νυν αρχηγού της Εθνικής, Γιώργου Καραγκούνη. 
 
«Ο Γιώργος είναι άξιος συγχαρητηρίων. Και όχι μόνο για ό,τι κάνει στον αγωνιστικό χώρο αλλά και για τα όσα κάνει στα αποδυτήρια. Εύκολα ο Γιώργος μπορεί να τρέχει έτσι μέχρι τα 50…», κατέληξε.
 
 
 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Εκεί πήγαινε η «καρδούλα» του Σαμαρά
loading...